lørdag 16. mai 2009

Hei på dere! I dag når jeg våkna til morran så måtte jeg på do. Så da peip jeg som bare det og fikk vekt "pappa" . Det var godt at han våkna fort for jeg vet ikke om jeg kunne ha holdt meg så veldig mye mer. Så da vi kom inn igjen så skulle vi kose, Disel ble også med inn på soveromet, men i dag så var han bare bøllete mot meg. Han hakke til meg inne i bure MITT!! Da ble "mamma sinna på han og han måtte ut av soverommet!! Da koste jeg meg he-he.

Så litt senere i formiddag så kom Tara på besøk, ( hune er en søt bokser) Vi sprang rundt i hagen vår som noen tullinger. Så skulle jeg vise Tare hullet jeg hadde gravd i hagen, så hadde jo "pappa tetta det igjen, men jeg gravde det opp igjen og Tara hjalp meg. Men "mamma" så oss og kjefta på oss. Syns det var dårlig gjort skulle jo bare vise Tara hvordan jeg hadde gravd hullet!!
Så da når Tara reist måtte jeg opp på varandaen. Er jo litt morro det også da. "pappa" han snekra og jeg skulle hjelpe til, men hvet du hva, "pappa tok meg i band i hagen og sa at jeg ikke var til noen hjelp. Hørt for noe tull!! Jeg er kjempe flink til å hjelpe!!!

Blir ganske sliten av all graving,hjelpe "pappa" med å snekkre!! Fortjener en hvil nå!! Ha en fin 17 mai feiring, hvet ikke hva det er men det er sikkert morro!!!!