fredag 5. februar 2010

litt div

Var innom vg sine sider og kikket innom konkuransen Norges peneste hund. Nå var det hele 10 014 som var sendt inn! Kjempe gøy! Mange fl er med mange sl og noen vl. Så alt i alt at det ca er 200 lapphunder!! Vi var til dyrlegen med Roxie i går ettermiddag. Hun fikk sine vaksiener mot valpesyke,leverbetennelse, parvovirus, parainnfluensa. Trodde at parvovirus og valpesyke var det samme? men nå har ikke jeg så veldig greie på disse tinga. Får ringe søskenbarnet mitt, hun er dyrlege. Roxie veide 14kg. Det var akkurat passe sa legen. Roxie hadde et lite navlebrokk da hun var valp og det var helt borte nå!! Så dyrlegen skrøyt masse over Roxie. Flott hund var det! Det viste jeg jo fra før!!

Så til sommeren så skal Mariken være med søskenbarnet mitt i jobben hennes. Hun er dyrlege. Mariken er veldig usikker på hva hun vil bli. Hun skal søke på skien vidregående (almen fag).
Men hun gleder seg veldig til å være med diddi(søskenb mitt) på jobb slik at hun får sett åssen det er.

I går kveld så hadde vi besøk av noen venner av oss, de har lyst på hund så de ville komme på besøk for å se bedre på Roxie. De har ikke helt bestemt seg for rase ennå. Jeg pratet jo varmt om fl selvfølgelig, men jeg viste de på nette at det er jo mange andre flotte raser! Men som de sa at de hadde jo falt veldig for Roxie. De synes at hun er så rolig!! Skal bli spennende å se hvilken rase de velger!

Så vil jeg ønske dere alle sammen en riktig god helg!