torsdag 4. februar 2010

Norges vakkreste hund????

Ja, vg har startet en konkuranse om norges vakkreste hund. Det har vel alle fått med seg. Glad jeg ikke skal sitte og bestemme hvem som er den flotteste hunden i Norge! Føler at jeg hadde vært ganske innhabil der! Alle synes jo at sin hund er den vakkreste!!

Så jeg bestemte meg i går kveld at i dag så ville jeg se i mellom alle bildene. (ca 9600 bilder) Ville se hvor mange finske lapphunder som var med. Jeg starta kl 0850 i dag og ca 12.30 så hadde jeg sett imellom bildene. Så de som er kommet inn i konkuransen etter 12.30 i dag er ikke med her.

Det er 82 finske lapphunder med!! Mange flere bilder av de altså. Mange har sendt flere bilder av de vakkre hundene! (noe jeg åsså har gjort).

Det er 8stk med fra kennel fjelldronningen. 1 fra A-kulle (Arwen), 2 fra C-kulle (Chicko og Charlie), 4 fre E-kullet (Kero, Ella, Embla og Roxie), 1 fra G-kullet(Goliat).
Det var mange svenske lapphunder og noen Valske lapphunder! Veldig mange vakkre hunder var det med i allefall! Flere kommer nok med. Er ikke helt sikker på når fristen går ut, men det er iallefall ut uka! Håper at flere melder på sine vakkre hunder! Håper at mange av dere som har finske lapphunder sender inn et bilde! Glemte jo å skrive at det er mange islendinger med åsså!!
Morro er det å delta på en slik konkuranse. Ikke skjønner jeg hvordan de skal kåre den vakkreste når det er så mange vakkre hunder i vårt vakkre land!!
I dag så skal Roxie ned til dyrlegen å få sin vaksine! Hun liker seg jo hos dyrlegen hun da! Både Roxie og Disel ligger så fint under stueborde og koser seg!!
Her var det sol og blå himmel tidliger i dag, men nå så skyer det litt på! Kommer vel litt snø til en forandring! Liker snøen jeg altså men ikke så mye om gangen. He-he.
Var hos legen i går med tåa mi. Så i morra kan jeg begynne å belaste beine forsiktig. Men jeg får ikka ta på meg sko som klemmer. Så det blir nok lett på denne tida av åre!
Ha en fin dag og helg alle sammen!!