onsdag 14. juli 2010

UT PÅ TUR ALDRI SUR!!!!

Det ble ikke noebra bilder. Har pratet om tidligere at jeg vil sette inn bilde av islendingen som bor ned i gata hos oss. Han har vært på ferie i hele sommer så da jeg så han når jeg satt her på dataen så måtte jeg bare ta bilde (i mellom vinduet) det var ikke noe sjakk trekk.
Han heter Laksi og er 4 år gammel. Han er bare nydelig. Veldig bestemt herre mann. Roxie får lov til å herje rundt ham men kommer det flere til så er det stopp på leken fra han!!
Veldig dårlig bilde, bedre en ingen ting tenkte jeg. Flotte Laksi gutten!!


Må jo bare sette noen bilder inn av Roxie og vise henne med kløven på som jeg kjøpte fra Fyrstadheimen. Veldig bra sevice må jeg si. Bestilte den i går formiddag og i dag så fikk vi lapp i posten at vi kunne hente den på post i butikk på spar. Så da måtte jeg ut å ta noen bilder av lille Roxie mor!! Var litt rart å ha den på, men etterhvert så synes hun at hun var rå lekker!! Da vi traff andre på turen så gikk hun med en gange som var verdig en liten prinsesse!! (Roxie er jo det fra før da).

Skal vi snart gå?


Sitter pent å venter jeg, men hu mora mi blir jo aldri ferdig!!Bare et bildet til.... Tenker vi sier 10 jeg!!Blir trøtt av hele greia!! Skal vi gå på tur i dag heller i morra?? Noen ganger så bare lurer jeg!!
Kjøpte bare en liten kløv til Roxie. Vi er ikke på lange turer slik at vi overnatter og slikt. Vi er bare på små passe dagsturer. Så da er kløven stor nok til vårt bruk!! Tusen takk for tipset Nina!!
Ha en fin uke videre!!
Så håper vi på fin sommer videre!!