torsdag 23. august 2012

 Det begynner å bli noen sommere siden Mariken var så lita og vi hadde "Leifen" til barnevakt!
Nå så er nok en sommer på hell, vi har fint vær i dag og det er meldt fint i morra og lørdagen. Da ser det ut til å være stopp en periode. Det gjør ikke noe for da skal Terje og jeg en tur til Spania!!
Det gleder jeg meg masse til. Nå så har jeg bestemt at vi skal besøke en by som heter Guadalest! Den ligger ca 2 timers kjøring fra Torrevieja. Vi må kjøre mot Benidorm og så videre innover i landet ca 30 min-45min.! Ellers så blir det nok mest kos og avslapping!!


Vi har jo hatt en del besøk i sommer! Roxie og Jackie liker seg godt da!!
 Her så er de sammen med Sofie! Sofie blir 8 år i september!! Roxie og Jackie er veldig glad når hun kommer på besøk!! Jackie elsker det for da har hun noen å springe med i hagen. Vi andre gidder ikke så lenge, men Sofie hun kan holde på i lange baner med Jackie!
                                         Sofie i klatrestative!

                                         Roxie og Jackie passer godt på så ikke sofie skal slå seg!!


Så hadde vi jo besøk av Oda i sommer! Det var kjempe koselig for alle parter! Disel syns åsså Oda var kjempe koselig! Ikke alle hunder han gidder å hilse på!!
 Terje måtte jo ha en kosestund på varandaen med de 3 dokkene!! Noen ganger så hadde det vært kjekt med flere armer!
 Så fikk vi besøk av Nanna! Hun er en liten Norfolk Terrier! Det vil si at hen er en skikkelig Terrier! Hun tror at alle er laget til for henne av og til og det er vi jo ikke! Så litt på plass må vi sette henne. Men hun er jo bare så nydelig og kosen!


 
 
Så fikk vi jo besøk av Kodals store sønn! Nemelig Leo!! Jackie ble full av begeistring for den karen!! Tror at Jackie ble litt for slitsomt for han Leo! Men han tok det med ro som de fleste lapper gjør! I Jackies verden så skal jo alle herje! Roxie har så å si gitt opp å lære hu søstra si at det er ikke løping som betyr mest her i verden!!
 

 
Morro er det å se på de løper!! Her så er faktisk Leo foran Jackie! Hu er litt sleip i begynelsen, for da lar ho de andre få lede ann løpinga, men så blir hu så ivrig at hun ikke kan ligge bak og da tar hu helt overhånd! Løper og løper......
Jeg syns Leo beskrev henne så kjekt i bloggen sin, skremt ekorn med sukkeroverdose og ADHD i medvind og nedoverbakke!! Grei beskrivelse!
I dag så er det 4 mnd til lille julaften! Gleder meg veldig til jul!
Men det er jo heldigvis litt tid igjen til å gjøre masse annet som er gøy å gjøre! Snart så er det helg og da er det jo lov til å kose seg!! Ikke for det, det gjør jeg jo så å si hele tiden!!

Ha en fin høst og kos dere masse utover!! Så skal jeg prøve å ikke la det gå så lenge til neste gang jeg skriver her!!