onsdag 19. mai 2010

Fine dager i mai!!

Her går det i det vante. Varmen har kommet tror jeg og det sliter litt på Roxie. Enda godt at vi har et lite skogholt ikke så langt fra der vi bor så der går vi når det er så varmt. For der er det litt svalt og deilig!!
Dette bilde er tatt på 17 mai .
Så har noen venner av oss fått en liten valp (Norfolk Terrier) hun heter Nanna og er 8 uker.
Så har Mariken og Roxie meldt seg på nkku sin sommer leir som skal være på hasslemoen i Våler. Leiren starter mandag 2 august. Så vi kjører Mariken og Roxie bort på søndag etter vi er ferdig på Biri. Så da blir det utstilling først og så på leir etter på!! Mariken gleder seg veldig!
På tirsdag så våknet vi opp til det knall været så da mått vi bare ta oss en tur ut i skogen! Roxie er veldig flink til å komme på innkallingen nå!
Så fant hun en kjempe flott kvist/pinne som hun måtte til slutt la ligge. Den var rett og slett for vanskelig for henne å bære med seg hele veien hjem.

Så kom onsdagen og da hadde vi avtalt med Nina og ta en tur bort til dem. Det var jo bare så koselig å komme til Nina og Charlie på besøk. Det blir nok ikke siste gangen vi tar en tur til Larvik!! Kjempe flott vær hadde vi åsså!
Nina tok oss i mot da vi kom. Vi gikk en tur med hundene bort til en forlatt tomt som de kunne frese litt i fra seg. Det var nok noe i det varmeste for de to pelsdottene i dag!!

Roxie var jo ferdig med løpetida si, men det brydde ikke Charlie seg noe om. Hadde jo sett at den lille frk sa i fra til andre han hunder når nok var nok. Men jeg ble litt overraska da hun rett og slett viste tenner til Charlie. Men han tok det helt med ro. Lur som han er så var det bare å finne en annen måte så kanskje hun ville være med på den "leken".
Charlie var jo veldig snill med Roxie åsså da, han slikket (nusset) Roxie på snuten. Ikke at han fikk komme til noe mere av den grunn, men jeg tror Roxie likte vedldig godt å bli susset på av Charlie!!

Vi hadde en fortreffelig formiddag på varandaen hos Nina!!
"hva er det du sier Charlie, vil du at jeg skal være her? Må nok være med mamma hjem til Mariken og Disel!!


Her er Nina og tar opp fisken føre de skulle sprenge på nabotomta!! Både Charlie og Roxie tok det helt rolig selv om de spregte på nabotomta. Flinke hunder!!
Roxie står og kikker på Nina og sjekker at hun får med seg alt!!

Det mo jo nevnes også at Roxie var veldig interisert i fiskene som Nina hadde i dammen sin.
Den hagen var jo bare så vakker. Mange flotte ting hadde Nina som hun hadde planter i åsså!!
Tusen takk for en kjempe koselig dag/formiddag Nina og Charlie, vi tar nok turen igjen seinere!!
Når vi kom hjem i dag så måtte jeg bare plante ut azalien min og noen andre planter. Så tok Mariken og Roxie, jeg en tur til mine foreldre. De drar til Kreta morgen.
Ha en fin uke videre og en flott pinse helg alle sammen!!