lørdag 12. november 2011

Roxie 3 år!!!!

Må jo bare lage et lite innlegg om dronninga på bølehøgda som er 3 år i dag!!! Hu har kosa seg som bare det, fått litt ekstra god mat og så har hun fått et ekstra stort tygge bein og et fint teppe!! Tror Roxie ble litt oppgitt nå Jackie fikk det samme!!

Hu er lisssom Dronninga med stor D nå om dagen!! Like før hun får løpetid åsså så hun går skikkelig med nesa i være og tror i grunn at verden er til KUNN  for henne!! Så Jackie er rimelig lei seg nå om dagen for sjefa her er i grunn ikke helt rimelig med ei lita ei som i grunn har mest lyst til å herje!!
Her er Dronninga da!!!!!
Roxie har det veldig travelt med å markere over alt når vi er ute å går tur. Og treffer vi noen spesielt Burre, Balder eller Nero, Romeio osv da er hun det jeg kaller en skikkelig lure mus. Hu gjør seg så veldig til for de og kommer de for nærme etter Dronningas smak ja da knurrer hun på de og kjefter som bare det!! 

Skal hilse masse fra Roxie hu ligger oppå beina mine mens Jackie er ute i hagen og sjekker om det er noe spennans der!! Roxie liker seg best inne og helst at vi koser med henne!! Jackie har ikke helt tid til dette ennå!! Ha en fin helg videre alle sammen!!