mandag 9. august 2010

Stryn

Vi kjørte fra Voss på onsdag formiddag. Hadde tenkt å kjøpe noe sølv til Hardanger bunaden til Mariken, men det kan svigermor få lov til å kjøpe når hun reiser til hardanger i høst.
Vi kjørte over vikafjelle, noe som nesten er et must for vår del. Veldig vakkert over der!!
Roxie synes det var veldig artig der. Var en del kjøligere åsså der!!

Ble ikke tatt så mye bilder på denna turen. Vi ville nyte turen og bildene ble inne i hodene våre!
Men da vi kom til Stryn måtte jeg bare innom en butikk for å kjøpe meg åkleløddar.
Dama i butikken kikke veldig rart på meg og sa at det hadde hun ikke. Jeg kikka litt rart igjen og sa at det ligger jo der!! Noen som hvet hva jeg får når jeg skal kjøpe åkleløddar?
Ha en flott kveld!! Her tror jeg jammen meg at sommeren har kommet tilbake!!

Voss

Så må jeg jo fortsette på reiseruta vår. På tirsdag så sjekket vi ut av hytta som vi leide i Egersund og satte kursen mot Stavanger. Måtte en liten tur ned om byen. Hadde aldri vært der. Den skuffa ikke. Terje er jo veldig opptatt av krus båter. Så vi måtte jo nedom kaia og se på den som lå inne.
Det var ganske mye folk i stavanger, så dreiv de å rigga opp for de skulle jo ha storbesøk. Gordon Ramsy (han kokken) skulle komme. Så det var telter overalt langs kaia!! Så måtte jo Mariken inn å se i noen butikker.

Etter på så gikk turen videre til Bergen. Der ble det bare et kjapp stopp. Måtte jo innom Julehuset i Bergen. Er litt kresen på nisser og julepynt. Jeg fant ingen ting jeg hadde lyst på!!!
Så da dro vi videre til Voss fjellandsby som var vårt stopp for kvelden!! Der kosa vi oss. Vi hadde nemelig badstue i leiligheten!! Den mått vi jo prøve!!
Det var litt for nå, skriver litt om turen videre litt seinere!!

Ha en fin dag!!