fredag 11. desember 2009

litt fjas

Ja, nå er det sannerlig helg igjen! Det nærmer seg skikkelig jul med storm skritt! Fikk plutselig litt dårlig tid her, for jeg skal inn på sykhuset og skjære vekk storetå neglene føre jul. Har aldri gjort noe som ligner på det så da er det nok best å være sånn nogenlunde ferdig med ting til jul! De tar nok bare en tå om gangen. Jeg håper på at de kan ta begge to sammtidig. For da er jeg ferdig med det!

På bilde under er det noen som kan se en feil der? På bordet altså! De to andre er jo bare helt perfekte!!
Måtte jo ta et fint bilde av Disel! Han er litt sånn små irritert på meg om dagen. Kanskje ikke så rart, da han må være på et rom om natta og han som er vant til å sprade rundt i huset!!
Er nesten i mål med å handle inn julegaver. Har noen gaver her hjemme som jeg må pakke inn! Vi pakker inn i gråpapir og så bruker vi stempler og pynter gavene! Da slipper jeg å bruke gavebånd og merkelapper! Så er det så mye koseligere å sitte å pakke inn julegaver slik!

Så vil jeg ønske dere en riktig fin helg! Følger med på åssen det går med håndball jentene! De greide å ro det i land i går åsså! Det var en kjempe spennans kamp de siste minuttene!! De har det med å gjøre det spennans de siste minuttene! Så er det jo en del ski på tv i helga! Liker å følge med på vinter sporten på tv!
Her er det meldt fint vær i helga OG SOL!! Skal bli fint å se hvordan den ser ut igjen! Så til uka så er det åsså meldt sol og noe snø!! Så kansje vi får en hvit jul her åsså! Det hadde jo vært koselig!
Ha en flott helg og kos dere masse!
Hva som ligger foran oss
og hva som ligger bak oss
er ingenting i forhold til
hva som ligger i oss!
Ha en fin dag!!!