lørdag 4. september 2010

Jackie på plass!!

Rimelig trøtte alle sammen!! Men de går kjempe flott sammen!!
Hei på dere!! Hørte at dere ventet på bilder!! Her er noen, er ikke jeg søt??

Vil du leke Jackie?

Ja, jeg vil leke!! Jeg kommer store søster!!

Lurer veldig åsså da, for det er så mye rart i denna store verden!! I dag så har jeg leka i hagen!!!

Gir store søster en nuss jeg. Hu er tøff altså!! Men det blir jeg åsså, he-he

Bare en liten oppdatering fra oss på Bølehøgda!!

Vi kom hjem med Jackie fra Sissel og Per i går kveld, kl var 2200 før vi var hjemme. Kjøreturen gikk kjempe bra!! Så tydelig at den trillebor kjøringa som Sissel har gjort var kjempe bra!! Roxie kastaopp 3 ganger når vi henta henne, lille Jackie sov i fanget til Mariken så å si hele veien.

Når vi kom hjem så måtte jo Roxie hilse på lille jenta!! Det gikk kjempe fint. Så måtte jo sjefen (Disel) i huset åsså hilse på!! Det gikk åsså over all forventing!! Hvis det går an å si etter så kort tid så er lille Jacke roligere en det Roxie var. (trodde ikke det var mulig). Så Sissel og Per gjør en kjempe jobb!! Jacke sov hele natta!! Var ikke ute før 0620 i dag. Så da vi kom inn igjen så ville Roxie åsså opp, enda hu er veldig doven dyr om morran, pleier ikke å være liv i henne før rund 9.30 men i dag så var åsså hun oppe 6.30!! Da Disel hørt at folk var oppe så tidlig så kunne jo ikke han være noe dårligere!! Å som den gjentelmann han er så måtte jo den nye lille dokka åsså få morgen vask av Disel!! De er så søte sammen alle 3!!

Så nå ligger Jackie å sover for å samle krefter til seinere i dag!! Ser ut til å bli en kjempe flott dag!! Så det blir nok en tur i hagen på de seinere i dag når det har tørket litt opp!!

Ha en fin dag alle sammen!!