søndag 11. juli 2010

På tur til verdens ende + litt

Så kommer det litt fra oss her på Bølehøgda!! På tirsdag så var vi på besøk hos Sissel og Per+ Honey for å se på valpene hennes! De er jo bare helt nydeliige!!
Her er Mariken i valpekassa sammen med valpene. De var veldig nyskjerrig på hatten hennes!!
Er de ikke nyyydeliiige der de ligger!!
På fredags etter middag så kjørte Mariken , Roxie og jeg bort til Nina og Charlie for å prøve kløven til Charlie! Den passet ganske fint synes jeg!! Så nå blir det nok bestilt kløv til Roxie jenta føre vi drar på ferie!! Så ga Nina meg tips om noen forskjellige nett sider som jeg kan kikke på når det gjelder utstyr og div til Roxie!! Kommer nok til å kikke en del på de sidene!! Timene fløy av sted. Noe den pleier å gjøre i godt selskap!! Vi kommer nok igjen på besøk en dag!!
Så har Mariken mala masse, hun maler "lekestua" i hagen rød og hvit. Terje har fikset porter på
div steder i hagen og varandaen!! I dag så regnet det her og jeg synes at de tregnte en pause!! Så vi tok oss en kjøretur!! Det var ganske mye trafikk på E18 så vi kjørte heller inn på gamle E18. Vi tenkte oss en tur ut til verdens ende for det var ikke så fint vær i dag så da tenkte vi at det ikke var så varm og så masse mennesker! Der tok vi veldig F E I L !!!! Fint vær og varmt var det og masse mennesker!! Synd det ikke passet å besøke Milli og Gry! Vi tar det en annen dag!! For det var veldig flott og fint ute på verdens ende så det er nok ikke siste gangen vi tok turen ut dit!!
Mariken og Roxie på verdens ende!!
Her er huset/hytta til grånissen ved havet!! Dere husker vel det fra Jul på månetoppen alle sammen!! Veldik koselig advents kalender!!
Roxie koste seg masse ute på svaberga!! Masse andre hunder og mennesker som ville hilse og kose!! Hun elsker masse folk!!! Da soler hun seg i glansen!! HE-HE
Her så sitter jentene mine!! Er de ikke flotte!!
Da vi kjørte hjem over så var det ikke så mye trafikk sør over! Så da kjørte vi E18 hele veien!! Terje måtte jo rekke finalen mellom Spania og Nederland!!

Fikk se på en annen blogg at Gry og Milli har jo huset fult!! Vi tar det igjen en annen gang!!
Hils så masse til besøket fra oss!!
Blir ennå ei tid til vi reiser på ferie men da drar vi på kjøretur som ender på Biri!! Det gleder vi
oss veldig til!!
Ha en flott uke!! Nå må jeg nok inn å følge litt med på finalen jeg åsså!!