tirsdag 8. juni 2010

Drammen utstillingen 2010

Ja så er Drammens utstillingen over for denna gangen. Veldig fin utstilling og en veldig nøye dommer. Det ble mye blått og ganske mange aha opplevelser. Det jeg leste som kritikk hos en var veldig possetivt hos en annen. For vår del så ble det blått denne gangen. Vi prøver igjen på Biri. Etter Biri så skal Mariken på leir på hasselmoen i regi av nkku. Så det tror jeg skal bli kjempe gøy for de begge 2!! Mariken gleder seg veldig til å dra på den leiren!!
Her er noen bilder som vi tok i helgen!
Mariell og Broderen Kero!! ER ikke han flott!!
Mariken og Roxie slapper av føre de skal inn i ringen! Det var veldig varmt i år!!
Må trene med Roxie mer å være på grass. Hun liker ikke det så mye. Hun er redd for maur av alle ting!! Merkelig liten jente!! Så hun er ganske mere vimsete når hun løper på grass!!
Frost og pappan!! Varmt for Frost åsså!!
Her er vi i ringen! Arja og Sisdel venter på sin tur!
Her blir jeg sjekke i bauer og kanter! Tonje "mamman til Veslefrikk/Dennis står å ser på oss!!
Å så må vi løpe rundt! Ikke så fort Mariken, det er varm altså!! Arja og Sidsel kommer bak oss!! Hvor er de lange stega Mariken?
Roxie følger godt med på godbiten som Mariken holder, men Mariken er ikke i ringen nå! Hva er det du ser da?

Så er dagen ferdig for vår del!! Veldig koselig dag hadde vi i Drammen!! Noen fikk jeg pratet med men på langt nær sånn som jeg hadde tenkt! Ble sittans mye å se på de forsjellige hundene i ringen da! De er jo så flotte disse hundene! Så mange hunder som fikk blått som ikke forsto et dugg hvorfor. Skal prøve å skrive kritikken til Roxie men det er noen heroglyfer. ( ikke bare jeg som skriver uforsålig!!) 19 mnd krem farget tispe. Kraftig hode. savner noe kvalitet. Sterk hals, moderat bal ... vi.., velutviklet kropp, for avf i kryss, halen for lavt ans,ikke opptimal pels, kunne ta steget bedre ut side.
Det siste er jeg helt enig med han i, for de var ganske lunkene i ringen begge 2!! Men det var varmt så de hadde vel ikke en helt opptimal dag noen av de!!

Så da blir neste utstilling for vår del Biri! Vi får ikke til å reise til Sandefjord. Da skal mine foredre ha selskap for alle barn/barnebarn og oldebarna. De har 3 barn og 8 barnebarn så har de 7 oldebarn!! Så vi begynner å bli en ganske stor gjeng!!
Mariken er hjemme av skolen i dag da de ikke komm opp i noe muntelig i går. Så hun må ned på skolen i morgen får å høre om hun kommer opp i noe. Hun sier selv at hun vil komme opp i alt bare ikke TYSK!!
Så får dere ha en flott uke!! Her er det litt overskyet og 17,3 gr i skrivende stund! Så jeg får vel ta meg en tur ut i skogen med Roxie! Mariken ligger og sover ennå, enda kl er 10!! Men sånn er det vel med den ungdommen, Var nok åsså sånn selv tror jeg!!