mandag 28. desember 2009

Rom jul 2009

Her kommer en liten rapport fra oss på bølehøgda! Romjula er i gang og dagene går i grunn alt for fort!! Her er være kjempe fint, men veldig kaldt!!

Her har Roxie fått roastbiff. Tenkte jeg skulle ta bilde for fra, men hun slukte det med en gang!
Disel fikk noen reker og spiste mye roliger og koste seg med god bitene!!

Roxie elsker å være ute i dette være. Hun stor koser deg i hagen!! Snøfreseren kaller vi henne! Hun er så rar, hun kikker over til naboen og når hun ser at snøen blir kastet opp i lufta av snøfreseren soå gjør hun det samme!! "så vi har fått oss snøfreser i år!"


I dag så fikk hun hjelpe pappa med veden åsså!! Kjempe flink var hun!! Tror hun lurte fælt når pappa tok veden inn. Hun prøvde å vise pappa flere ganger hvordan hun mente han skulle bruke veden!!

Roxie har blitt litt mer gyllen i vinter! Ser av de andre crem farget lapp hundene at det er helt vanelig. Så blir de ganske hvite mot sommeren igjen!! Vi har meldt på Roxie til utstillingen i Bø som skal være 20-21 februar. Fl skal være på søndag 21 februar. Håper hun vil bære like gyllen da!! For hun er veldig pen nå og så har hun så kraftig pels!!

Her lytter hun om det kommer noen! Det går stadig noen forbi som Roxie bare må hilse påVakkert vær har vi hatt i dag!!
Disel og Roxie er verdens beste venner! De koser seg sammen!
Roxie forstår ikke Disel som vil ligge under omen når de fyrer! Blir veldig varmt der. Disel koser seg som bare det!!
Endelig så har Mariken stått opp! Roxie forstår ikke helt hvorfor ikke mor lukker opp døra til rommet til Mariken med en gang om morran! Roxie og Disel vil jo bare inn og kose med Mariken! Hun liker best at jeg ikke lukker opp døra før i 11 tida!
Jeg gir Mariken en god nuss på kinnet hennes!
Disel liker seg veldig godt under juletret! Tror han erter Roxie litt for der får ikke hun gå! Vi vil jo gjærne ha litt barnåler på tret litt lenger!!

Disel sitter så kjekt på sofan og kikker ned på Roxie! Roxie får ikke lov til å ligge i sofan i stua!
Her har vi Roxie og Mariken! De koser seg som bare det!

Her er Roxie på tur med Pappa! Ganske kaldt i dag men Roxie elsker det!!
Her har jeg tatt bilde i den blå timen ut av kjøkken vinduet vårt! Vakkert!! Vealøs i bakgrunnen med julelys på seg!!
Så vil jeg ønske dere alle sammen en fin romjul videre!! Håper at alle 4 beinte får en grei nyttårsaften! Det er jo veldig mye fine hjelpemidler å få kjøpt! Vi skal være hjemme sammen med vår 4 beinte! Verken Roxie eller Disel har reagert på at det smeller så jeg håper det går like greit på nyttårsaften!!
Ha en fin uke videre!!