onsdag 2. desember 2009

På tur

I dag når vi sto opp (ikke Roxie, hun sover til 9-10 tida) så hørte jeg et forferdelig leven. Da hadde Disel like greit bæsja på det eneste teppe vi har i stua! Han er ganske missfornøyd med oss nå om dagen. Han må sove på et rom og vi lukker døren om natten. Krise for en som er sjef "tror han"!
Som jeg har sagt før så liker Roxie å sove. Ikke noe unntak der i gården. Men nå så har jeg måttet gjøre om litt på morra rituale vårt. Før så gikk vi en god tur så spiste hun når vi kom hjem. Nå så må vi ta maten først en periode. For Roxie har ikke spist noe av maten sin når vi har kommet fra turene våre. I går så skjønte jeg hvorfor. Vi går jo tur på jore og det er noen hus som vender mot jore. Naboens hus er et av de, og når vi har gått forbi der så har de sittet å spist frokost. Så i går så kom ikke Roxie når jeg ropte på henne, så jeg tuslet for å se hvor det blei av henne. Foran kjøkken vinduet til naboen satt hun og gjore seg så fin hun kunne og opp kom vinduet og maten fulgte med! Så jeg fikk tatt en liten prat med de og sa at av og til så kunne de stikke til Roxie noe men ikke vær dag!!
Her ligger Roxie tålmodig å venter på mor som skal ta henne ut! Det går litt tregt nå om dagen da kulda har kommet. Ledda stivner litt til da og alt går tregere! Men nå kommer det snø snart her åsså!! Kjenner det godt på anklene mine at den er i anmarsj! Så om en 1,5 døgn så er det nok hvitt her åsså!!
Roxie på jore, det lukter masse rart her!!
Er jeg ikke vakker? Mor sier jeg er veldig vakker!

Roxie elsker å gå tur på jore. Vi går bare der når det har blitt tæla i bakken. Slik at vi ikke skader noen av røttene for bonden. Det er deilig her vi bor, vi bor midt i mellom to byer. 3,5km til Porsgrunn og 3 km til Skien og like vel så å si på landet!!
Her kommer jenta mi i full firsprang!! Jeg ble med på bilde jeg åsså! Skyggen
Så når vi kommer hjem så må Roxie sjekk ut forholda i hagen! Kanje det er noe som har blitt flyttet på!
Disel foretrekker å være inne nå om dagen! Så han sitter i vinduet og følger med på Roxie. Vi hører at han sitter å mjauer for han vil ha oss inn! Har prøvd å ta han ut , men da sitter han bare å kikker surt på oss og klager høy lytt!!
Nå holder jeg på med baking og innpakking! Har noen gaver som skal sendes så de må jeg få pakket ferdig! Eller så må vi jo huske på det at julens gleder ligger ikke under tret men i vårt hjertet!!
Så må jeg jo fortelle om Marikens julekalender. Jeg har hvært år laget julekalender til henne, med gåter så må hun finne hvor pakken er. I år så kom hun og sa til meg at hun var kanskje litt for stor til det. Så jeg har heller da tatt og laget en helg kalender til henne . Så hvær søndag fram til jul så får hun noe. Og all den tid at hun ikke får en liten pakke vær dag så blir det heller en noe større hvær søndag fram til jul!
Ha en fin uke videre og kos dere i den fine advents/før juls tida!!