onsdag 17. august 2011

Ymse + litt høst.....

Ja nå er det nesten høst.., i dag så starter skolen her og da begynner jo striskjorta og havrelefsa for vår del. Nei da jeg bare tuller, masse artig framover så det er ikke bare alvor framover!! Skal jo til Torriveja i høst og så skal jeg til julemarkedet i københavn i år!!!!!!!!!!! 

 I helga så mala Terje og Mariken "stua" til Mariken. Da måtte vi bytte om på noen møbler. Så da endte det med at 2 0g 3 setern som stod i stua ble satt ut på varandaen i mens for de skal vi kaste. Men jeg tror kanskje de blir ståans der litt!!
                             Roxie og Jackie koser seg i sofan som ble satt ut på varandaen!
                                           Hei på dere!! Her så koser jeg meg!!
 Måtte jo ta noen bilder av "dokkene" mine. Nuudeliig er de!!
                                          pene øyne har dokka!!
                                          Vakkre øyne!! Og øyevipper!!
 Så måtte jeg jo ta bilde av nesa til Roxie!! Dommeren på Biri mente at hun hadde en "tokig nese" Noe som jeg da tolket som søt, men det betyr det jo ikke da. Men jeg holder fast på at det var sikkert søt han mente!!!
 Kan jeg få en kos av deg Jackie? Ikke helt greit i dag det!!
 Her er jeg med det ene gullet mitt da!! Akkurat ferdig med å greie henne!! Noe av det beste Roxie vet om!!
 Måtte jo ta et bilde av de 2 gulla mine når de herjer i hagen!! Bilde ble ikke så bra for jeg tok det mot sola. Og det skal man jo ikke gjøre da hvis en ikke har spesiellt utstyr til fotoapperatet!!
 Hva skal du oppnå med dette blikket da Jackie? Nuudelig er du!!
Så må jeg jo bare fortelle om ei veninne hu kommer fra Russland. Dette her var i påska da vi var på hytta til mine foreldre!! Hu satt med et kart og var ganske frustrert, for hun fant ikke "påske fjellet" på kartet noe sted!! For hun ville finne ut hvor de fleste dro i påska!! Så da måtte jeg jo forklare at det var noe vi sa når vi dro på fjellet i påska!! Ikke lett det der , så var det åsså en annen gang for da skulle hun finne det "store landet SYDEN!!" Hadde nok vært litt lettere hvis vi kunne si navne på det landet,øya, byen vi skulle til og ikke bare at vi skal til syden!!! 

Så håper vi på en lang og fin høst!! Litt tidlig å si God helg men jeg sier nå det!!!!