søndag 12. september 2010

Hei på dere!! Jackie forteller....

Ja nå har jeg vært her på Bølehøgda ei drøy uke!! Her er det masse som skjer. Her har de 2 stk 4 beinte som vil leke med meg og så er det 3 to beinte som bor her!! De er ganske greie de åsså!!
Så er det hu søstra mi Roxie som jeg koser og leker så masse med!! Jeg får lov til så å si alt!! Bortsett fra å leke med halen hennes da, for da knurrer hun til meg, ikke at jeg blir så veldig redd altså!! Men jeg skjønner jo at jeg ikke skal det da. Men mest så koser vi og leker slik lappiser skal!! Så er det hu mat mora mi!! Hu er ganske streng vil jeg si. Så fort jeg tar et eller annet i munnen så løper jeg bort, men hu kommer etter og bare tar det ut av munnen min. Har prøvn å knurre til henne jeg, men da kjefter hun på meg. Tror ikke det er så lurt å knurre til matmor? eller....

Så i dag så er jeg 2 mnd og Roxie er 22 mnd!! Så vi har lissom bursdag i dag. Hvet ikke helt hva det er ennå men det finner jeg nok ut etter hvert!! Litt kjedelig er det åsså i dag da. For han mat far og Roxie er på laaang tur og det får ikke jeg være med på ennå!! Jeg er for liten sier de!! Jeg synes at jeg er ganske stor jeg da!! Begynner faktisk å bli større en Disel!!
Ja han Disel, han blir ikke redd for meg en gang han enda jeg løper fort bort til han og knurrer!! Så sitter han bare der så tøff lissom!! En dag så skal jeg ta han jeg... Disel er ganske snill åsså da for han vasker både meg og Roxie om morran!! Det er deilig det, så bjeffer han så rart. Akurat som .... jeg hvet ikke helt jeg, har ikke så mye å samenligne med ennå!!
Det glemte jeg nesten å fortelle!! Begge ørene mine står rett opp nå!! Det er bra sier matmor og matfar!! Så er det Mariken da, hu er såå snill med lille meg!! Prøver å lure meg inn på rommet hennes for der lukter det sååå godt, men den døren er lukket for meg sier hun. Det skjønner jeg ikke for jeg skal bare inn og se meg om og kanskje smake litt på div ting!! Men jeg får lov til å være med i senga hennes av og til og da koser jeg meg!!
Så har matmor filma meg og Roxie når vi leker!! Trykk på linken så kommer filmen!!!
http://www.youtube.com/watch?v=f10z2i4WJ8E&feature=channel
Så får dere alle ha en flott uke!!
Må bare klage litt til slutt! Hu matmor tar meg bort fra Roxie og Disel så mye og sier at jeg må sove for å bli stor og sterk!! Er jo ikke TRØTT i det hele tatt!! Men så er det veldig deilig når noen henter meg etter at jeg har sovet nei, slappet av for da ligger jeg på ryggen og de koser ekstra med lille meg!!
Stor nuss fra meg, skal helt sikkert hilse fra Roxie og Disel åsså!!