torsdag 8. desember 2011

Julemarkedet i københavn

Her er nissen jeg kjøpte på julemarkedet i kjøbenhavn han heter Olli. Kommer egentlig fra Kiil (Tyskland), så endte han opp på et julemarked i Danmark for så å bli med til Norge. Litt av en tur!!

 Dette er Olaf! Åsså en veldig søt nisse som jeg kjøpte nå!

 Så måtte jeg bare kjøpe dette huset. Falt pladask for det! Lyser så fint der inne.

Så måtte jeg jo ta et bilde av Terje og meg. Vi koste oss som bare det på turen. På båt turen ned så hadde vi ganske kraftige bølger men det gikk greit. Blir heldigvis ikke sjøsjuk.
Så måtte jeg jo bare ta noen bilder på julemarkedet! Har begynt å tenke på neste tur allerede. Så vi hadde en kjempe tur! Men til nesteår når vi skal til julaemarkedet så skal jeg i alle fall dra slik at jeg får være på julemarkedet når det er mørkt!! 

 Blåste litt surt og kaldt når vi var der, men det var jo så flott ellers så det varmet godt!!
 Terje som måtte ta bilde av oss i taket!!
                                           Inn kjøringa til Oda i Andebu!!
                  Her er innkjøringa til Bienna på Nøtterøy og Milli og Tjorven på Tjøme! Sikkert fler som bor utover der men jeg hvet ikke navna på alle.               
 Det var veldig fint vær i dag da vi kjørte i land! Ble ikke stoppet av noen toller. ( vi hadde jo 2 ekstra personer med: Olaf og Olli)
Så da vi kom hjem så var det ikke så fint vær her men det var 2 firbeinte som var helt i ekstase. Skulle nesten tro en hadde vært borte i flere mndr!!

Så får dere ha en fin uke videre!! Jeg kommer til å drømme om denna turen leeeeenge!!!