fredag 17. april 2009

God helg!!!

Koser meg veldig i hagen!! " pappa! har satt opp stengsler så nå kan jeg løpe rundt i hagen uten at jeg tar en tur til naboen alene!! For naboen har en søt hund men hen er noe gammel ( 11 år), så hun vil ikke leke med meg. Så hun blir litt irritert når jeg bare kommer en tur på besøk alene uten at noen er med. Det skjønner jeg ikke helt da men, for jeg er jo bare snill!!!! Her er jeg på varandaen med en ball og leker, den ballen putter "mamma" godbiter i så må jeg få godbitene ut av ballen. Ganske strevsomnt noen ganger. Hadde vært bedre å få de godbitene uten at noen putter de inne i ballen!!!!

Her er jeg og Nero!! Vi leker veldig, her er vi i dyp samtale. Alt er så greit med Nero vi leker så og si heletida. Vi kan slappe av sammen også!!! Nero er 8mnd gammel.


Her er jeg på verandaen, jeg smiler fint til fotografen!!!! I dag så ordna de i hagen her og så satte de meg i band på verandaen for de sa at jeg ikke var til noe hjelp. Når de hadde raka en haug så var jeg såå snill og tok den utover for de!!! Jeg synes jeg var riktig flink da jeg!!!!! Det synes hvist ikke Mariken. Dere får ha en riktig god helg!!!! Stoor klem fra Roxie!!!