torsdag 29. september 2011

Våre nye fam medlemmer!!

Må jo skrive litt om de 2 nye fam medlemmene som har flyttet inn til oss!! Som dere ser så er det 2 fisker. Den svarte og hvite er en scalare og den andre er en gull gurami. Scalaren er faktisk kosen tror jeg. For vær gang jeg tar fingeren bort på glasset så kommer han og stryker seg inn til, mens gull guramien er veldig sky!! For den svømmer rett under pumpa på akvariumet med en gang det kommer noen inn i rommet!!

 Disel synes det er veldig artig å sitte å se på de!! Da sitter han og maler som bare det, regne treske verket!! Jackie synes de er artige når de svømmer!! Roxie hu gidder ikke å bry seg om de! Hu bare sukker tungt vær gang jeg er der inne og prater med fiskene!!

Så må jeg jo skrive litt om den nye jule kjolen jeg har fått meg!! Det er min søster som har sydd den til meg!! Jeg fant stoffet jeg ville ha og så sydde hun den til meg!! Veldig flott kjole synes nå jeg da!! Hu er veldig flink til å sy!!
                                         Sånn ser den ut i brystet (bringa som vi sier)
 Så sydde hun en tunika åsså! Det var bare en prøve og jeg synes den ble så fin at jeg tok den åsså jeg!! Denne er i deilig flis!! Egentlig så var dette et hvitt flis teppe, men som ble en mye finere til tunika!! Seiner så skal hun sy en lilla flis kjole for meg!! Det blir deilig å ha en sånn kjole i flis utover høsten på kalde kvelder!!

Vi har ikke høstferie før til neste uke her! Men jeg hvet at det er flere steder de skal ha høstferie i uke 40!! Så da vil jeg ønske dere en fin høstferie!! Tror det er vestfold, oslo område?  Og resten får ha en fin høstferie neste uke!! Deilig var det i dag i allefall med så deilig vær!! Vi hadde 22 grader her i dag!!

God helg alle sammen og kos dere i fin være det skal jeg!!!