fredag 24. september 2010

Helg igjen!!!

Må bare ta en liten oppdatering fra oss igjen!! Her går ting så å si i hundre om dagen!! Lille Jackie tar oss med storm. Ganske urolig liten skapning som har funnet ut at det er godt å ligge litt rolig av og til åsså. Noe jeg har tatt veldig nøye. Hu har måttet ligge i armen min vær dag. Så kommer hun ikke ned på bakken igjen før hun er rolig. De første gangene jeg gjore det så tok det tid før Jackie skjønte at var hun rolig så satt jeg henne ned. Nå så går det ikke lange tida før hun er helt rolig.

Disel er nok ganske oppgitt over den lille uro kråka vi har fått oss. For Jackie drar han etter halen så fort hu ser han. Han må jo like det på en måte åsså for han går jo ikke vekk fra henne. Det har han full anledning til. Det er jo bare å hoppe opp på en stol eller noe så får jo ikke Jackie tak i han. Men Disel er sjef her og det med stor S. Han er ganske rar for når vi har besøk av andre hunder så må du ikke tro at han gidder å løpe vekk selv om de løper i full fart mot han. Nei da, han bare sitter der og kikke dumt på den. Så da stopper jo hunden og kikker seg veldig forfjamsa rundt. " skulle ikke den pusen løpe vekk og bli redd for meg?"


Roxie passer veldig på Jackie når de er i hagen. Prøver Jackie å grave et hull så kommer Roxie bort og henter en av oss!! Akkurat som om hun vil si i fra at nå gjør den lille noe vi ikke får lov til!
Her har det regne i hele dag, så vil jeg bare minne alle sammen på at i dag så er det bare 3 mnd til julaften!!
God helg alle sammen!!