tirsdag 22. september 2009

dette er en prøve

Gikk det bra nå?

Litt om div 22 09

I dag eller natt så våknet jeg av at det regnet veldig. Nå regner det bare lite grann. Det er meldt bedre utover dagen og fra 12 tida er det meldt strålende sol!!
Håper det stemmer. Her så skjer det ikke så mye om dagen men dagene går og vi nærmer oss jula. Jula er den kosligste årstida jeg vet om. Alle har tid til hverandre og vi tar det meste med ro. Her så tar vi fri alle sammen når skolene tar juleferie og er hjemme til skolene starter opp etter nytt år.
Roxie har en bokser som ho leker veldig mye med. Bokseren er noe større og sterkere enn henne. Så ho har begynt med det at når Tara (bokseren) har overtaket på henne så begynner ho å halte, for da blir det stopp i leken og alle må bort til henne å se hva som er galt. Og like etter så er ho like vill og hopper og løper etter Tara. En liten sleiping som hvet hvordan man får oppmerksomhet!
Måtte bare ta et bilde av snuta til Roxie nå. Den begynner å bli litt mørkere. Har hengt meg litt opp i detta da dommeren på Biri utstillingen så at ho hadde for lys snute. Noe jeg synes var dumt å si all den tid snuta kan følge fargem på hunden. Men sånn er det bare. Ho er verdens vakreste uansett for oss!!

Jeg må bare dele med dere fra boken Kjære gud jeg har det godt har du noe ull:
Her er noen forklaringer på hva broderfolk er: Broderfolk er søsken som har dårlig oppførsel. Elias 8 år.
Broderfolk betyr at det ikke er noen jenter i familien. Jeg har to broderfolk. stine, 7år
Jeg vet ikke hva broderfolk betyr, men jeg tror at det har noe med grønnsaker å gjøre. Nille 7år.
Nordmenn synes at svensker er litt merkelige fordi de er helt normale. I Norge gjør man ting på en annen måte og det har de vendt seg til. I Norge er det helt vanelig å være merkelig. Rob 8år.
Ikke alltid like lett å forklare hva ting betyr!!

Her er Roxie på jore og "leser avisa"
Må bare fortelle dere at Disel han har et grønt band m sjerf som han har rund halsen sin. Det er han veldig stolt over. Så har han åsså en bjelle i det bandet. Den bjella er han så stolt over. Går å rister på hode slik at den ringer veldig. Elsker å irritere Roxie med den.
Hvis Roxie ligger under borde å sover så kan du være helt sikker på at da er Disel like rundt hjørne og kommer å rasler med bjella si. Eneste bjella han har åsså!! Disel er kastrert han katt.
Har tatt noen bilder av han med sjerfet som han er så stolt over. Når han går og rister på bjella så prøver Roxie åsså på å få til den lyden noe hun ikke klarer. Da ser du Disel setter halen rett til værs og rasler med bjella enda mer, kjempe stolt er han!!

Her ligger`n uskyldigheten selv!
Nå regner det faktisk mindre her så kansje værmeldingen har rett!!
Må bare ta med helt til slutt noen div forklaringer til slutt:
Gamle damer legger ikke egg. Når man er sånn førti eller femti år, slutter damene å legge egg.Det vil si at de ikke lenger kan produsere folk. Johannes 8år

Gamle folk kan ikke lenger få barn fordi de har tørket opp innvendig. Martin 9år

Babyer blir laget i gjerningsøyeblikket. Faren smelter sammen med moren. Mia 9år
Hvis man ikke klarer å få barn, kan legen lage et i prøverør. Men de fleste barn er laget med vanlige rør. Fred Erik 7år

Man skal ikke være redd for å gå til legen. Han skader bare folk hvis han må. Lea7år
Barn har noen greie forklaringer på ting.
Ha en fin dag alle sammne!!