fredag 2. april 2010

God påske!!

Hei på dere alle sammen! Nå er det 267 dager til julaften. Tenk på alt det artige en skal gjøre før den tid. Det er en deilig årstid vi går i møte nå! Selv om det er ganske grått og trist vær her så merker jeg godt at dagene har blitt lysere! Denne påska så har vi bare vært hjemme og kosa/lata oss. Deilig det åsså! Roxie liker ikke noe særlig å være ute i dette regnværet. Så hun og Disel ligger og koser seg under bordet!

Så vil jeg ønske alle sammen enfin påske videre! Så treffer jeg noen av dere i løpet av denne mnd. God påske fra oss her på bølehøgda!

GOD PÅSKE!!Det er 267 dager til julaften i dag! Tenk på alt det artige og ikke fult aå artig som skal skje. Godt

at en ikke kan se inn i framtida men ta dagene som de kommer. Vi skal jo ha en veldig fin sommer i år! Er ingen væmelder eller spå dame men i år så hadde det vært fint med en fin sommer. Det synes jeg vært år da.


Over til noe annet! Her skjer det lite om dagen, men selv om det er overskyet og regn så merker jeg at dagene blir lysere og det er deilig! Vi har en deilig årstid forran oss!


Så vil jeg ønske alle en riktig fin påske videre! Det er ennå noen fridager igjen som vi kan kose oss med lange late dager. Her er så å si all snøengodt bort og det er deilig synes jeg.

God påske til alle sammen fra oss her på bølehøgda!!