søndag 27. november 2011

Advent !!!!!

Hei og hopp!! Nå er det snart jul. Det er noen få dager igjen til 1 desember , og sånn som jeg skal kose meg. Tror nok dette er den 1 jula som jeg ikke er helt ferdig til 1 søndag i advent. Men pytt jeg kommer sterkt tilbake!!
                      
 I morra så skal Terje og jeg hente mine foreldre på gardermoen. De har vært 4 uker på Lanzarote. Så kommer åsså min 10 ende nisse fra Lanzarote. Skal bli artig å se åssen han kommer til å passe inn med de andre nissene fra samme øya! " Må jo være litt artig å treffe sine lands menn åsså da.

                            Hva er det som skjer der inne da?
Jo det skal jeg fortelle deg lille Jackie. Det er den store flytte dagen som det kommer nisser fra mange steder og flytter inn til oss. De skal bo her sånn ca i 2 mnd. Roxie tar det hele med ro men Jackie synes dette er veldig spennans!!
 Litt kjedelig å være ute når det skjer så masse rart inne. Men dokkene mine må jo ta en liten lur inni mellom alt styret.
Så har søstra mi sydd kjole til meg igjen!! Dette er en skikkelig jule kjole med stjerner og reinsdyr!! Kjempe deilig er den. Så har hun laget "kenguru lomme" for jeg er så å si avhengig at jeg har lommer på ting. Så har hun åsså sydd deilig hette på den!!
Måtte bare ta et bilde av en annen kjole hun har sydd for meg. Den bruker jeg masse når vi er i bryllup konfirmasjoner osv.
 I dag til morran så banket det skikkelig hardt her på døra. Så da jeg hadde fått somla meg opp og åpne døra så var det jo nisse far sjøl som ville inn!! " Så da måtte jeg jo fortelle han at han pleier jo ikke å være inne han men passe på ute!
 Så da måtte vi jo ta noen bilder av nisse far med Roxie og Jackie! Oi her har jeg glemt å stille inn kameraet. så vi må ta et til. Jackie synes det er kjedelig å sitte så lenge stille......, så et til
 Hu matmor må nok ha et bilde der alle ser i kameraet!! Der var dere alle 3!! Disel gadd ikke være med.
Tid for å ta en tur inn igjen. Der måtte Jackie kose litt ekstra med Disel for hun hadde ikke vært helt grei med Disel ute i hagen i dag. Se å de koser, SØTE er de!!
Så måtte jeg jo bare kjøpe med dette skiltet i år. Selv om jeg i grunn har lovet at jeg ikke skal kjøpe noe før jeg skal til julemarkedet i København.
Å så måtte jeg bare ha denne. Den passer så fint under utelampa v inngangen. Den er 40 X 50CM . Passer akurat!!
Nå skal jeg ikke kjøpe noe mer føre jeg skal til København. Det er ikke lenge til, jeg gleder meg som bare det!! Så skal jeg ikke ta fly så da trenger jeg ikke å tenke på at jeg ikke kan ha med så mye!! Blir nok i allefall en nisse.........

Så får alle sammen ha en fin 1 søndag i advent!! Kos dere skikkelig i førjuls tida!! Ikke stress, ta vare på den fine førjuls tida! Har fortsatt noen julekort som må fikses og noen gaver som må pakkes inn. Ellers så skal jeg bare kose meg.

Ha en fin uke!!