søndag 30. oktober 2011

Høsten

Ja jeg tenkte at nå er det på tide at jeg skriver litt. Ting blir ikke alltid slik man har tenkt. Godt er jo det på en måte åsså da men nå føler jeg at nok er nok. Året 2011 setter jeg en stor strek over og satser på at 2012 blir et mye bedre år for meg og min fam!!!!!

Mariken og jeg var en tur i Spania ( Torrevieja) i høstferien. Uka føre så ble min svigermor lagt inn på sykehuset der nede og den uken vi var der så fikk hun kreft og det var full spredning.
Oppe i alt dette så var vi jo der nede ( ikke Terje for han kunne ikke være med pga sin sykdom), og 4 av søskenbarna til Mariken var der så de ungdommene fikk i allefall kost seg på stranda og v bassenget mens vi voksene byttet på å være på sykehuset hos svigermor.
 Mariken sammen med sine søskebarn på flyplassen i Alicante Her er Mariken med Onkel Magne og 2 av fetterene ( Henrik og Vetle)
                                                    Sitron slush!! Min favoritt!! Den må jeg bare ha når jeg er i Torrevieja!!
                                                    Is med jorbær er jo åsså godt!!!!
                                          Denne isen er åsså god!!!!!
 Så måtte jeg jo bare prøve å ta bilde av bladet til en Agave(kaktus plante) med masse tråper om morran!!!
 Her er Mariken sammen med en annen fetter ( Jonahan)
Så jeg håper at ting faller litt på plass her etterhvert. Har vært ganske mange ting som jeg ikke har hatt kontroll på. Vi har hatt endel sykdom i vår fam dette året så nå føler jeg at vi har fått vårt for ei stønd. Så jeg sier som vi pleier å si her at nå er hele ku bølingen løs!!! Nå er det på tide å begynne å hanke dem inn igjen.

Så denne høsten har vært veldig lang synes jeg. Må jo bare se framover men det er ikke så veldig lyst der framme. Men jeg ser nå en lysning i tunnellen langt der framme!!!

Så det blir nok en veldig rar jul og vinter for oss i år.

Jeg måtte bare syte litt!! Nå er jeg ferdig med det!!

Ha en fin høst uke!! Må bare si at det er 31 dager til 1 desember og 54 dager til julaften!!!