torsdag 24. mars 2011

Nå kommer endelig våren!!!!!!!!!!

Ja, jeg får jo starte med at da jeg stod opp av senga sist fredag så må jeg si at jeg hadde lyst til bare å gå å legge meg igjen!! For det snødde som bare det. Men opp måtte jeg jo for jeg kan jo ikke bare legge meg ned og så for å stå opp når det bare er fint vær!!! Roxie og Jackie tror jeg ikke synes at det er dritt vær!! De synes bare dette var kjempe gøy!!
Dette bilde tok jeg fra utgangsdøra vår!! Ikke spesielt vakkert syn 18 mars!!!!
Roxie og Jacke var klare for tur de, og nå tror jeg de synes at jeg ble vel treg. Da kommer de og sjekker hvor det blir av meg.

Her sitter de så pent å passer på vottene mine. Det har vi måttet gjort her nå for det er så store brøytekanter og der det er høyest jo der skal Roxie og Jackie gjøre fra seg. Så da må jo jeg bare gå og fjernet det de har gjort og da er det veldig kjekt at de sitter pent å passer på vottene mine mens jeg får tatt vekk det de har lagt i fra seg!! Flinke er de!!!
Så måtte jeg jo bare ta et bilde av skjære reiret som de har begynt å bygge. Hvert år så kommer skjærene og bygger reir og Terje prøver og fjærnet det, men en så lenge så er det skjærea som har "vunnet".
Så på mandag så fikk vi besøk. Det var ei venninne som ringte og lurte på om vi skulle gå en tur i sammen. Det er jo bestandig gøy det!! Her har vi Nanna!! Hun er en Norfolk Terrier på 1 år!!

Nanna synes det er veldig gøy å leke med Roxie og Jackie, men hun blir jo ganske fortere sliten en de to jeg har da. Men hun synes åsså det er veldig morro å stå å se på at Roxie og Jackie herjer!!
Så måtte jo gulla mine ha en pust i bakken!!! De stor koser seg ennå i snøen!! Jackie blir litt fortvila når jeg prøver å hakke vekk isen på varandaen. Da kommer hun bort og boffer på meg og prøver å dra vekk beinet mitt slik at jeg ikke skal ta vekk isen!! Så den får bare ligge for den smelter jo uansett!! Kansje jeg skal legge noen store isflak i fryseren , slik at jeg kan ta dem fram til sommeren!!
Denne uka så har vi vært så heldig at vi har hatt fint vær!! Så har det åsså blåst en del. Så snøen har smeltet godt denne uka!!
Rododendrone mine begynner å stikke fram litt!! Deilig at det begynner å bli vår!!!! Stor og kraftige ser det ut som de blir åsså!! Det har jo ligget så fint pakket inn i snøen i vinter, så de har jo ikke fryset!!!
Så måtte jeg jo bare ta et bilde til av gulla mine!!! De stor koser seg i snøen!! Jackie er ganske fortvila for at den forsvinner og går rundt og boffer litt der det har ligget mere snø!! Da kommer Roxie og de to har en lang samtale. Det er akkurat som Roxie forteller henne at snøen kommer tilbake til neste vinter!!!

Så her er bilde av skjære reiret igjen!! Tror nok at det får lov til å være der i år åsså!!!

Tror nok at dette blir et av de siste snø bilde for denna sesongen!! Nå vil jeg veldig gjerne ha vår!!
Har ryddet vekk de fleste vinter jakker og tatt fram litt lettere jakker!! Så fikk jeg kjøpt meg ei billig dun jakke her på mandagen. Var i butikken og prøvde den. Den var blå, så synes jeg den var noe dyr for de skulle ha 1900,- for den. Den var satt ned til 1100,- Men den var blå og jeg hadde i grunn tenkt meg en sort en. Så jeg spurte om de ikke fikk sånn nesten samme jakke i sort inn til høsten. Jo de fikk da det, men da ville den koste ca 1900,- Men hvis du vil så kan du jo få den jakka for 550,- Den er grei sa jeg!! Så da fikk jeg jo meg en grei jakke som jeg kan bruke til neste vinter.
Ha en flott helg og så satser vi på at det blir flott vær i helga og at snøen blir så å si borte i løpet av neste uke!!!