mandag 11. april 2011

Ny uke , nye muligheter!!!

Så står vi foran en ny uke!! Det er meldt ganske bra vær her i dag og i morra så er det meldt litt regn. Fælt å si de men jeg som er elergisk mot pollen og slikt (og mange andre) syns det er litt greit med litt regn nå så pollenet får lissom pakket seg inn litt føre den store spredningen. Så måtte jeg bare ta bildet av det merket bak på maleriet som jeg skrev om i forrige innlegg. Så det var en kunsthandler i Fredrikstad som har rammet det inn. Så står det tlf linje 370, og det er jo mange år siden vi brukte å oppgi linjer på telefonen. Her er jeg helt grønn som vi sier her når vi ikke har peiling. Men kanskje det er noen andre her inne som hvet noe?
Så er det jo snart konfirmasjons tid, og da må jo jeg lage en del kort!! Litt morro er det jo åsså da jeg har fått i oppdrag å lage noen kort for andre åsså. Jeg tar da 30,. for kortet. Det er bare for at jeg skal ha igjen for materialet jeg bruker. For jeg synes det er veldig artig å lage slike kort!
Det er jo ikke bare konfirmasjons kort, det er åsså bursdagskort, bryllupskort + div annet.
Så de som skal ha kortet kan jo selv bestemme om de vil ha bildet eller bare helt noe annet!!
Morro er det å sitte slik å puzle uansett!! Men i dag så tror jeg at jeg må ut å få kjøpt lit div!!
Det går masse i sånne 3D kort som det heter. Veldig fine blir de og så er det veldig lett å lage de!
Dette er et konfirmasjons kort som er til ei jente!! Er litt lei av alle de "kjøpe korta i butikken"
Så måtte jeg bare ta med et bilde av kose jentgene mine til slutt!! Litt molefunkene her da de ble tatt på fersken i det de skulle grave et hull i hagen. Og deg er jo ikke lov!!!
Så må jeg bare til slutt skrive at i dag så er det 264 dager til julaften. ER DU FULLSTENDIG GAL, er det nok mange som tenker nå. Men jeg synes det er så deilig å tenke på alt det som skal skje føre den dagen!! Først skal vi ha en flott vår med masse deilig vær!! Så får vi en veldig flott sommer med masse deilig varmt vær + lit div vær da. Men lang og god skal den være!! Så kommer høsten med alt det flotte den har å by på!! Så masse deilig skal skje før den tid!!!


Ha en flott uke alle sammen!! Kos dere i vår været det skal jeg. Nå skal jeg ut å kjøpe meg en slik regnhatt og støvler!! Regnhatt må jeg ha for jeg er så lei av å gå med hette når vi er på tur. Gå å brate inn i den hetta synes jeg bare er så idiotisk!!!!!! Så må jeg ha meg noen støvler! Litt lei av å bli vår på beina når jeg er ute å går i fuktig vær og slikt!!