tirsdag 1. mars 2011

1 Mars, snart vår?

I dag så er det 1 mars og det skal jo være den 1 vår mnd vi har. Ikke så mye som ligner på vår her omkring oss. Masse snø har vi ennå men det har heldig vis blitt noe mildere. Så jeg fryser meg ikke helt i hel når jeg går på tur!! Så har dagen blitt 4 timer og 21 minutter lenger siden solverv!! Men jeg må jo klage litt. Har hørt det at vis en ikke klager litt så er en ikke helt frisk? De meldte jo så fin sol her denne uka men den har jeg ikke sett noe til. Kanskje den kommer litt seinere i uka!!

Så er det jo VM på ski nå, hvis det er noen som ikke har fått med seg det!! (he-he) Så da sitter jo jeg klistra forran tvn! I dag så er det nok noe av 15km klassisk for menn jeg ikke får med meg. Skal være hos fysioterapauten kl 14. Har med meg en liten radio så jeg kan høre på den. Kommer nok noe av det i reprise, he-he!! Så er det bare en øvelse de viser i dag, bortsett fra at de skal vise 15 km klassisk for menn fra 1982 i repise i dag da!!

Så må jeg jo vise den flotte Azalian jeg har. Den fikk vi av Sissel og Per da de var her 13 februar!! Den blomstrer kjempe fint ennå!!
Så har jeg 2 lilla azaliar som begynner å blomstre litt igjen. De har hatt en vile periode på ca 5 uker uten blomstrer!! Så da er det nok ikke så lenge til de begynner å blomstre igjen!!
Hadde 2 røde azalier og de var 3 år gamle. De gikk dukken i høst. Jeg pleier å sette ut Azalian i hagen under rododendron om sommeren. For da får den grei skygge slik at den ikke står direkte i sola!! Var litt treg med å få de inn i høst, så frosten tok nok de med litt hjelp fra Balder. Han mått jo markere på de når han var her!!!
Denne orkiden fikk jeg av Terje og Mariken til min 40 års dag. Blomstrer fint ennå!! Det er bare orkider og azalier som jeg får til å blomstre gang etter gang!! Andre blomstrer liker seg ikke så godt hos meg tror jeg. Skal bli artig å se hvor lenge jeg klarer å ha orkiden. Nå er den jo 15mnd!
Så må jeg jo fortelle litt om den lille, store pusen vår!! Disel er jo med meg når jeg skal tørke støv og div. Men får han tilgang til Roxies bur da er alt annet rundt ham helt uvesentlig. Da må han bare inn i bure å sjekke for så å ta seg en lur der!!
Så er det Roxie og Jackie da. De er jo bare helt herlige!! Passer så godt på når vi er ute å går tur.
De er så flinke til å sitte pent å passe på vottene mine når jeg da skal ta opp etter det de har lagt
igjen. Naboene synes det er så koselig å ha så flotte hunder til naboer!! Flink er Jackie til å la være å spise bæsj åsså nå. Ikke for det kan hun ta noe og ikke jeg ser henne så er hun veldig
stolt over det!! Men vi bruker det samme på henne som vi har gjort på Roxie! Vi sier spytt ut og da kommer det ut det de har i munnen sin!! Flinke jenter har vi!! Ene naboen vår synes det er så artig når vi sier spytt ut. Så bare spytter de ut det de har i munnen!!
Dette var en liten oppdatering fra oss!! Så snart får jeg benke meg forran tvn å se på sendingene fra Vm på ski!! Hadde tenkt å inn å se "live" men jeg fant ut at jeg ser jo bedre her så får jeg ta det igjen en annen gang!! Drømmer om å få til å reise til Ol som er til neste sommer (2012 i London) Men så er det det at jeg ikke er så veldig begeistra for store folkemengder!! Så det får nok bare bli med drømmen!!
Ha en flott uke!! Jeg blir nok benka forran tvn for det meste men jeg skal jo ut å se litt om ikke våren kommer snart!!