tirsdag 23. mars 2010

Litt div fra oss

Det skjer ikke så mye her om dagen. Snøen smelter som bare det. Så det er veldig sølete her nå. Roxie er litt rar når hun er ute, akurat som hun lurer veldig på hvor det blir av snøen hennes!! Disel har veldig mye å gjøre når Roxie kommer inn, for da må han vaske henne! Roxie ligger rolig til han er ferdig!! Da er de så rare begge 2. For Roxie har ikke bestandig lyst til å ligge rolig til Disel er ferdig, men da sier han i fra og Roxie legger seg fint ned igjen slik at han kommer til!!
Er de ikke søte?
Så når Roxie har fått nok, da setter hun seg bare på Disel og han må da gi opp vaskinga.
Hei på dere!!
I går ettermiddag hadde vi besøk av Tara og mamman hennes, så da ble Roxie kjempe sliten og måtte slappe av i sofan litt etterpå!!
Disel lurte fælt på hvor lenge Roxie hadde tenkt til å ligge å slappe av? Disel føler seg nok litt til sidesatt når Tara er på besøk. For da er det bare de to jentene som leker sammen. De overser Disel fulstendig!! Noe vi får høre ganske ofte! For da setter Disel seg midt i gangen og bare remjer! (høres ut som en litne unge som griner og ikke får vilja si)
Til slutt så gir Disel opp, så han går og legger seg i 3 seteren! De er så rare sånn. Roxie legger seg bestandig i 2 seteren, mens Disel legger seg i grunn der det passer ham!
Her har det vært ganske grått og regna fra morran, men nå så prøver sola og komme seg i mellom skyene! Håper at sola klarer den jobben!!
Ha en fin dag!! Nå nærmer det seg påske og jeg kunne godt tenkt meg masse sol!! Er ganske lei av den snøen nå! Håper at det tørker opp ganske fort for det er så sølete her nå!!
Her så har de tentamen nå, så Mariken her 3 stk denne uka. Så jeg tror nok at hun gleder seg til påske ferie!! Litt tidlig å ønske god påske men jeg gjør nå det!