fredag 26. februar 2010

Vinter ferie 2010 over for denna gang!

Ja, nå har vi kommet hjem fra vinterferie. Så da måtte jeg jo bare sette meg ned og få sortert litt bilder på kamera. For jeg hadde jo lagt igjen ledningen til pc/kamera igjen hjemme så jeg fikk ikke lagt ut noen bilder fra utstillinga i Bø. Her kommer det noen bilder!
Her er jentene mine like føre de skal i ringen!
Her er Roxie og Mariken i ringen!!

Går jeg ikke fint???
Roxie ble Bir, så hun gikk videre til hoved finalen. Så det ble litt å vente.
Sitter pent å ser på Mariken jeg, det var så masse hunder som jeg ville hilse og leke med, men Mariken ba meg om å sitte pent å vente!! Så da måtte jeg jo bytte stillling av og til! Kan stå pent åsså jeg!!
Her er Mariken og jeg igjen!!
Endelig så kom vi inn i hoved ringen!! Det var i grunn veldig gøy! De klappet for oss når vi kom inn i den store ringen!! Da måtte jeg jo gå ekstra pent!! Var litt spennans åsså!! Mariken og jeg klarte oss veldig bra synes mamma!!
Mamma synes at jeg var like flink som de andre!! Så er det så greit å ha Mariken der!!
Så måtte mamma ta bilde av Mariken og meg etter på! Fikk jo så masse skryt og fine sløyfer!!
Så måtte Mariken ta bilde av meg alene med rosettene!!
Dette bilde liker ikke jeg noe særlig altså!! Mia måtte jo selvfølgelig kose med Mariken. Da leka jeg masse med Aron. Det fikk ikke Mia være med på!!
Rauland bader i vakker sol!!
Pappa og Mariken stod på slalom. Da måtte jeg være alene hjemme!! Det gikk bra!!
Åmotsdal!! Vakkert!!
Vierli!!
Her leker jeg med Mia! "Roxie, vi får ikke lov til å leke med skoa"!!
Måtte jo si skikkelig hade til Mia!! Aron er noe gammlere en oss, så han bare satt eller lå å kikka på oss! Skjelden at han gadd å være med på leken!! Men det å gå på ski og dra det kunne han!!
Her er jeg med på skitur!! Det var kjempe gøy!! Gleder meg veldig til neste vinter, for da er jeg stor nok til å dra!! Da skal jeg dra pappa fort av sted!!

Da er vinterferien 2010 over.
Nå ser vi fram mot at vi skal til Tjøme den 14 mars!! Det glder vi oss veldig til! Roxie skal ha løpetid ca 20 mars så vi håper at den ikke kommer for tidlig.
Så er det utstilling på Kongsberg den 26 april. Den skal vi prøve å få til!!
Så får dere ha en riktig god helg!! Ser at det er meldt veldig fint vær til uka! Så da kansje det minker litt på snøen som har kommet!!