torsdag 18. juni 2009

God Helg!!!

På Mandag så var Mariken på lydighets kurs med Roxie. Det ser ut som Roxie koser seg veldig når hun er sammen med andre hunder!! Hen er den minste på kurset men det gjør ingen ting. Ikke for å skryte men jeg synes hun er den flinkeste!! Jeg fikk desvere ikke sett de på mandag da jeg var med venninna mi til Rauland. Ho ringte her på mandag formiddag og spurte om jeg ville være med til Rauland og vaske ned den ene leilh de leier ut. Vi reiste opp på mandag ettermiddag og kom hjem tirsdag ettermiddag. Deilig var det der oppe, så tydelig forskjell og hvitveisen stod i full blomst!!
Mange store hunder her!! Men Roxie og Mariken koser seg!
Her får jeg Masse skryt av Mariken, det liker jeg godt!

Klarer fin å hoppe også jeg!!
Så har jeg omsider fått kjøpt skjerf til Roxie!! Hun synes ikke det var så gøy i begynnelsen men så skrøyt vi veldig over henne og da gikk hun som en prest med skjerfet!!
Til Søndagen skal Roxie være med på valpeshow. Det er 38 valper som skal delta!! 1 Cavalier King Sharles Spaniel, 2 Tibetanske Spaniel, 2 Chinese Crested, 4 Chihuahua Langhåret, 2 Chihuahua Korthåret, 1 Portugisisk Vannhund, 1 Labrador ret, 1 Golden ret, 1 Flat Coat ret, 4 Engelsk Springer Spaniel, 1 Gordon Setter, 1 Drever, 1 Pomeranian, 1 yorkshire Terrier, 1 Staffordshire Bull Terrier, 1 Cairn Terrier, 1 Border Terrier, 1 Riesenschnauzer Sort, 1 Leonberger, 1 Grand Danois, 4 Engelsk Bulldogg, 1 Dvergschnauzer Sort/silver,2 Berner Sennehund, 1 Schipperke og Roxie. Så det tror jeg blir Gøy!!!
Ha en flott helg og lykke til på utstillingen til de som skal delta i Sandefjord!!