onsdag 2. februar 2011

Dyrlegebesøk

I dag så var det tid for den årlige sjekken på Roxie og Disel. Tok Jackie åsså med ned til dyrlegen for å få veid henne. Naboen var ute i det vi skulle reise og hun måtte jo da ta bilde av de alle 3. Da hun har slikt eldre apparat med film og greier så tar det litt tid før jeg få se de bildene. Selv hadde jeg glemt å ta med apparatet. Det var veldig dumt for det ble ganske artig hos dyrlegen. Først så tok jeg inn Roxie og Disel. Disel skriker sin ytterste nød bare han kommer i bilen. Så på borde hos dyrlegen så ble Roxie og Disel behandlet. Roxie ble tatt først og så Disel. Roxie er jo så rolig at hos henne så tror jeg de kan få gjøre alt. Så kom turen til Disel. Han skrek så alle på venterommer hørte han. Roxie måtte jo bort til broren sin for å sjekke at alt var i orden. Så når alt var ferdig der så gikk jeg ut i bilen for å hente Jackie. De hadde veid Roxie og Disel da jeg kom inn med Jackie. Roxie veide 14,1 kg og Disel 4,7kg. Friske og flotte var de fikk jeg beskjed om. Så skulle jeg veie Jackie, hun veide 13,8kg!!!!. Så hun har ikke så mye igjen før hun passere store søster i vekta!!
Måtte bare ta et bilde ut av kjøkken vinduet i dag til morran. Er ikke så ofte at det ikke er noen i ski løypene nå om dagen.
Like føre vi skal til dyrlegen. Jackie må bare sjekke om hu matmor har fått ut alle tovene hos Disel!!

Litt venting ble det på de to. Ikke bare bare å få Disel i bur når han oppdaga at han åsså skulle være med. Tror at noe av det værste han hvet er bilkjøring!!

Jackie ble veldig trøtt av all den ventinga!!
Neste gang jeg skal til dyrlegen med de alle 3 skal jeg prøve å filme de. Hvis jeg husker det da? Er litt glemsk av meg. Kanke skjønne det.
Ha en flott kveld og uke videre!!!