mandag 30. august 2010

Dette er en prøve

http://www.youtube.com/watch?v=5fU3V_swhCs
Her er link til video av Chicko og Roxie

Dette ble jo ganske bra!! Venninna til Mariken hjalp meg. Jeg skjønte jo ikke stort av det når hun forklarte det til meg. Så hun var her oppe hos meg i går kveld og hjalp meg!! Tusen takk for hjelpen Siri!!

Så nå blir det nok små filmsnutter her i fra bølehøgda!! Skal prøve å få filmet morra rutinen til Roxie og Disel. I dag så var det bare en veldig kjapp vask.
Blir nok skikkelig vask seinere!!
Ha en flott dag!! Her skiner sola i dag!! Er meldt litt overskyet seinere i dag!! Kan jo henne de tar feil!!

div

Vi dro på utstillingen i Drammen i går. Det var meldt regn noe som det ikke kom så mye av da. Hadde nok regnet godt på lørdagen for det var skikkelige vanndammer rundt omkring!
Dommeren denne gangen var russisk. Var å kikka litt på de som ble stilt føre lapphunden, det var et terrjer slag. Den russiske dommeren hånd hilste ikke på damer/jenter. Noe jeg ble veldig forskrekket over. Tenkte at jeg sikkert så feil.., men når Toivo skulle stille (mamman til Toivo var handler) så hilste hun ikke på henne. Toivo fikk blått for at han hadde henge ører. Noe jeg synes er helt feil for det er lov til å ha henge ører, står i rasestanderen. Så var det Mariken og Roxie`s tur. Samme der , hånd hilste ikke der heller!! Roxie fikke åsså blått for hun hadde for lite pels og for stort hode? Pelsen var vi fullstendig klar over men at hun har for stort hode?? Men dommeren må jo få mene akkurat hva hun vil. Gratulere så masse til Frank Robert som ble best i rase med hunden sin!! Håper det gikk veldig bra i finalen!! Så til flotte Lexi som vant Bim!! Gratulere så masse til dere begge!!!
Så da har jeg kommet fram til at skal du stille hunden din for en russisk dommer så ha en mannelig handler.

Så da utstillingen var ferdig så hadde vi avtalt å komme på besøk til Andebu!! Så da fikk utstilling være utstilling. For Roxie elsker å på besøk til Chicko!! Fikk ikke tatt så mye bilder men jeg har filmet de. Så får håpe at venninna til Mariken har tid til å komme i ettermiddag for å hjelpe meg å legge filmen ut!!
Her er Chicko og Roxie i farta!! Bilde ble ikke så bra for jeg glemte jo selfølgelig å sette på innstillingen på kamera!!
Så fikk vi snø i går!! Den ble liggans et par timer åsså!! Så da kosa Roxie og Chicko seg veldig!! Lapphunder elsker jo snø!!
Så da vil jeg ønske dere alle sammen en skikkelig god og flott uke!! Ser av værmeldinga at være skal bli veldig bra her denna uka!! Om de treffe får vi nå vente å se.....! Så er nedtellinga i fullgang her for vi skal hente Jackie på fredag!!