fredag 2. juli 2010

S O M M E R !!!!!!

Nå har endelig den etterlengtete sommeren kommet!! Vi koser oss som bare det!!

Har sittet å mimmret litt over bilder. Så da fant jeg jo noen som jeg bare måtte dele med dere! På dette bilde så er Mariken sammen med dvergpapegøyen min. Han hette Leif! Leif tålte ikke Terje , han var så sinna på han bare han kom innafor døra hos meg at han beit Terje så fort han fikk anledning.
Så jeg trodde jeg måtte gjøre noe med ham. Men så ble jeg gravid med Mariken og henne passet Leif så på at gjore hun noe galt så sa han i fra. Aldri at han beit eller hakka Mariken! Her i huset så var det Terje og en venninne av meg som fikk smake nebbe og klørene til Leif!

På dettet bilde så er jeg brudepike for min eldste søster sammen med min 2 søster og mine 3 kusiner!! ER vi ikke flotte!!
Bilde er tatt i 1975 . Flotte kjoler hadde vi alle 5!!

Her så sover Mariken på sofan sammen med Roxie! Roxie har det ganske travelt om dagen for både Mariken og Terje har fått sommer innfluensa! Så da som den gode "sykesøster" som Roxie er aå har hun store problemer, for hun klarer ikke å være hos dem begge samtidig!!
Nå begynner det å nærme seg utstillingen på Biri (4 uker) Roxie har selvfølgelig begynt å røyte!
Håper at det blir noe av flotte pelsen hennes igjen til utstillingen på Biri.
Så nå må jeg nok runde av må inn å se på fotballen. 2 kvartfinaler i fotballen i dag.
Først ut er Brasil mot Nederland. Tror Brasil vinner her. Så den andre er det Gana mot Paraguai. Her er det helt åpent etter min mening. Det er det vel så å si i alle fotballkamper!
Så ha en flott helg og kos dere masse alle sammen!!
God sommer!!