mandag 12. oktober 2009

50 dager til 1 desember!!

Hei på dere alla sammen!!
I dag er det den 12 oktober. Roxie og hele E-kullet er 11mnd og det er 50 dager til 1 desember! Som dere sikkert har fått med dere så gleder jeg meg veeeldiig til jul!!

I helga så var vi i bryllupp og Roxie var med. Mariken var i Kristiansand og spilte bordtennis og vi ville ikke at hun skulle ligge hjemme så lenge uten at noen var å lufta henne. (bryllupp hos oss det tar litt tid, he-he) Men å ha henne med til å ligge i bilen og ut å lufte henne er jo bare en drøm. Hun ligger rolig i bilen og kommer ut for å gjøre sitt, og så fikk hun hilse på gjestene og det synes jo hun var helt hærlig!! Roxie gjore seg veldig til og viste seg helt eksemplarisk!! (en annen onkel av bruden sa at han likte ikke hunder noe særlig, men Roxie hun var bare noe for seg selv!!)

Mariken kom hjem fra Kristiansand i går kveld og da var Roxie kjempe fornøyd. Endelig så var alle hjemme i heimen!! Så i dag så er det stri sjorta og havre lefse igjen!! Her er det meldt veldig bra vær hele uka så det håper jeg er riktig. Vi skal jo holde oss "v telte" denna uka så da når det er meldt slik fint vær så blir det nok noen turer på oss.

Til fredagen så skal vi til Langangen eller rettere sagt Marka veien, (mot Oklungen). Da blir Roxie med for jeg skal besøke en venninne og hun har en forster. Hun heter Mia. Roxie og Mia de leker veldig fint sammen. Det er så koselig å se på de to for Mia passer så veldig på Roxie. Går Roxie mot noen steder som de ikke får lov til så sier Mia i fra med en gang!!

Så får dere alle sammen ha en fin dag og en veldig fin uke!!