mandag 14. november 2011

Snart jul !!!!!!!!!!!!!!

Hei og hopp!! Ja, dere tror nok at jeg er litt gal men det er bare 11 dager til jeg begynner med pyntinga til jul!!!! Så er det bare 40 dager til julaften!!!! Det er så deilig å tenke på all den kosen jeg skal ha fram over nå!! Pynting, lage julekort, pakk inn presanger osv...! Gleder meg som bare det!!!

Så måtte jeg bare ta noen bilder med av litt div sitater!! Synes det er så koselig!! Så det blir nok noen sånne skilt i julegaver rundt oss i år!!
                          Dette skiltet har jo en grei bekjed!!!!!


                                         Dette synes jeg åsså er veldig søtt da!!
Så må jeg jo ha noen bilder av gulla mine!!  I dag så gikk de nesten bananas når de kom ut til morran!! Det var jo helt hvit rima og kaldt ute!! Da var det to lapper som fikk fart på seg!!
 Så i dag så har Jackie vært hos dyrlegen og tatt hd rønken!!! Det gikk veldig bra så nå får vi bare ventge i spenning på resultatet derifra!! Jackie var ganske trøtt og sliten da vi kom hjem!! Så da fikk hun jo lov til å ligge i sofan!! Jackie var litt urolig da vi kom hjem, hun var veldig pipete og urolig. Det var akurat som Roxie forstod det og hoppet opp i sofan til henne og der ble de liggans noen timer!! " og jeg som da ikke skulle ha hundene i sofan!! Men pytt pytt.........
  Roxie er så flink og passer på Jackie!! Så fort hun piper litt så kommet hun bort og lurer på hva det er og slikker Jackie i ørene!! Akurat som om hun sier at den dumme bedøvelsen går bort snart!!!!                                    
                                      
Så får dere alle ha ei fin uke!! Her så begynner snart den stor pyntinga!! Så blir det nok vasking av vinduer denne uka for det er meldt fint vær her nå noen dager!! Snøen lar vente på seg, men den er nok ikke så langt unna!!

Hei på dere igjen!! Jeg Roxie vokna litt jeg!! Må bare fortelle dere at på lørdag så hadde jeg bursdag, men neste mandag da har Ville i Stavenger bursdag!!! Hu er litt eldre en meg men ei kjempe fin og real dame!! Håper jeg får treffe henne en dag!! Dette var bare kort innpå fra meg. Nå må jeg inn på sofan igjen og passe på hu lille søstra mi!! Hu har vært hos doktoren i dag og da fikk ho noen sprøyter og det var ikke noe godt  har Jackie fortalt meg!! Men det blir jo så mye bedre når jeg passer på henne!! Store søster Roxie eller kansje jeg er sykesøster Roxie!!!