torsdag 31. mars 2011

Vinteren på en snar visitt

Ja i dag da jeg våkna måtte jeg gni meg ekstra godt i øynene!! Det snødde som bare det!! Det er 31 mars i dag!!! Kan jo trøste meg med at denna snøen blir ikke liggans!! Men nå er jeg veldig lei av det hvite som kommer ned!! Nå synes jeg at våren kan ta et skikkelig oppgjør med kong vinter og" forklare ham at han nå må holde seg borte til slutten av november"!!!!! Men 2 stykker som var veldig glad for snøen som kom i dag var Roxie og Jackie!! Roxie hu må skikkelig bade i det hvite som kommer ned fra himmelen!! Jackie hu er mer ... hva skal jeg si.. frøken nykker, hu tripper mer og liker ikke helt det å bli så våt den lille jenta vår! Eller lille jenta er hun ikke lenger, hun er større en Roxie nå!!
Så når vi har vært å godt turen vår på morran så må vi i hagen å herje!! Jackie tror jeg har kommet i skikkelig bølle fasen nå!! Hu skal ha alt som er rundt seg. Det å dele med seg er jo bare tull!! Roxie er snill å lar hun holde på, men det går en grense der har jeg sett, for har hun holdt på lenge så ser jeg at hun tar Jackie og legger henne på rygg og står over henne. Akkurat som om hun forteller Jackie at det er jeg som er sjefen her så bare ro deg ned et pr hakk!!
Etter å ha herjet i fra seg i hagen så er de på varandaen!! I dag så bjeffet Jackie så veldig så jeg måtte jo sjekke hva det var. Jeg så ingen ting som hun kunne se, så jeg gikk inn igjen!! Men hun ga seg ikke, så jeg gikk rundt å så, da fikk jeg øye på det. Bonden på andre sia av jore brant noe bråta bak låven sin!! Det måtte Jackie bjeffet på!! Nå må jeg jo si det at Bonden og jeg ikke har den beste kjemien, men Jackie har aldri sett at jeg har pratet med ham. Men Roxie har det og er han i nærheten av gården vår så sier Roxie i fra og hun pleier aldri å bjeffet på noen!! Så ikke hvet jeg, kansje Roxie har fortalt Jackie at han mannen liker ikke matmor?


I morra så skal jeg ut i butikken til vennienna mi!! (vis a vis morgans dyreklinikk!!) Da er det 3 år siden hun åpna butikken der ute!! Det må jo selfølgelig markeres!!!


Ha en flott helg!! Til lørdagen så er det meldt flott vær her så da skal vi kose oss her hjemme på varandaen!! Roxie og Jackie skal vi ta en dusj på!! Roxie hake bada siden i mai i fjor og lille Jackie har heller ikke vært i dusjen siden september!! Roxie er mer grå finsk lapphund enn hun er crem farget!! Det er så mye støv og sand i lufta nå! Så de legger jo i fra seg en hel sandkasse på gulvet (noe overtrevet kansje?)