onsdag 19. januar 2011

DeT blir lysere!!!!! SOLA SKINNER!!!!

Flotte skilt !!


I dag så har vi et kjempe fint vær!! Har vært på forskjellige kontorer hos komunen i dag. Vi har en vei opp til huset på ca 45 m som vi deler med et annet hus. Den har blitt brøyte og fiksa på i mange år. Så for 4-5 år siden så fant komunen ut at det skulle være privat vei men at det er komunen Seirt den. Så vi fikk alt ved likehold. Noe vi ikke var helt enig i. Vi bor inntil et jore så det letter jo brøytinga når de bare kan kjøre snøen ut på jore. Men det kunne de ikke. Så vi har kranglet fram og tilbake i noen år nå. Så her i forrige uka så var jeg der igjen for ørtene gang og klaga. Endelig så fikk jeg pratet med et mennesket som forsto mitt problem. På 5 min så var det
fiksa og nå så brøyter kommunene igjen. Det var en annen saksbehandler i komunen som hadde tatt over for den vi hadde har godt av med pensjon!!

Så vil jeg bare vise dere skiltet jeg har bestilt. Dette skal jeg ha på badet så har jeg noe å se på om morran når jeg ikke forstår helt hva,hvem som står der i speilet!!!
Så i dag så har de kjørt opp skiløypene på jore igjen. Så da blir det nok mye for Roxie og Jackie å holde øye med!!Vakkert vær i dag!!
De to goingane mine!!!Jackie koser seg i sofan!!Roxie og Jackie koser seg i sofan på lørdagskvelden!!


Roxie ser litt lei ut av søstra si her!!
Så vil jeg bare si at her er det bare deilig vær ute nå og slikt vær har de meldt ut uka!! Så får vi bare håpe at det blir slik!! Så har dagen blitt 1hel time lengere. Merker godt det med en 1/2 time på morran og 1/2 time på ettermiddagen!!!
Så har vi jo VM i håndballen da. De kommer seg jo til mellomsåillet da, men som de roter!! I går da trodda jeg nesten at jeg gikk ut av skaftet. Håper de skikker seg til i morra da de skal spille mot Island. Den kampen vinner de nok ikke for Island er kjempe gode. Men ballen er rund og kanskje pluttselig så spiller Norge god hånball!!!!!!

Ha en fin uke videre!!!!