fredag 14. september 2012

Ja nå har vi vært hjemme noen dager. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å skrive litt om turen vår. Det var bare Terje og jeg som reiste ned til leilh vi har i spania denne gangen. Vi reiste ned for å fikse litt på det ene soverommet og så skulle vi kose oss for resten. Så det ble jo kose ferie åsså!
 
Endelig så fikk jeg fomla meg til at vi reiste på tur til Guadalest.
 

 Guadalest er en liten fjellandsby som ligger ikke så langt fra Benidorm. Må kjøre litt innover i landet for å komme dit, + en veldig svingete vei hvor det er litt høyt ned noen steder. Så da for meg som ikke liker svingete veier og høyder. Men det var utrolig flott der oppe. Men det er bare masse trapper å gå for å komme skikkelig opp i borgen og for å få se skikkelig på den gamle kirken. Det er veldig flott nede i byen åsså. Små gater hvor en så å si kan ta på veggene på begge sider!!
 Så måtte vi jo inn til byn en liten tur. Der var det så masse folk at jeg satte meg need så fort jeg kunne. Artig å sitte å se på "livet" åsså!
 Så fikk vi oss en ny kamerat der nede. Han bodde i noen hus bortenfor oss. Vi kalte han Felix men det er helt sikkert ikke det han heter. Han bodde der med fam sin og så hadde han en gammel mor som var veldig skeptisk til oss. Eierene synes det var kjempe koselig at Felix var så fortrolig med oss. Så han kom stadig bort til oss for å se om vi var hjemme. Mora den andre hunden ville ikke bort til oss. Det var så rart å se på åssen lille Felix prøvde og overtale henne til å bli med inn for det var jo ikke farlig. Men den andre var en gammel tispe og var veldig skeptiske til folk hun ikke kjente. Så neste gang vi skal ned så kanskje hun vil komme til oss.
 Så måtte jeg ta bilde av skapet vi kjøpte. Det er så greit der nede nå. For både jysk og ikea er like i nærheten.  Så jeg fikk kjøpt nytt sengeteppe til senga åsså. Så mala Terje bokhylla og fiksa litt på den. For den var noe skjev og var så å si gråaktig.
Teppe som henger over senga har jeg knyttet for mange år siden. Det knytta jeg til faren til Terje`s sin 60 års dag. Det er 17 år siden. Men det har holdt seg fint.
Så da vi kom hjem var det 3 firbeinte og ei nesten voksen Mariken som var veldig glad for å se oss. (innbiller med det i alle fall).

Så er det 74 dager til jeg kan begynne å pynte til jul og at div nisser flytter inn. Så er det 76 dager til 1 søndag i advendt. Og da så er det 97 dager til julaften! Det er en deilig tid vi har forran oss! I går så lå det helt hvit rima på bakken når jeg gikk tur med Roxie og Jackie! Det var så artig å se på de. Du så det i øynene demmes at dette var bare topp!!

Så da får dere alle sammen ha ei flott helg!! Det skal i allefall vi ha!!