mandag 4. oktober 2010

1 søndag i oktober.

Første søndagen i oktober strarta med regn!! Det bøtta ned som bare det, men jeg hadde jo avtalt å gå tur med Hanne/Bienna, Rolf/Honny og Arja, Så skulle vi ta en besøk til Inger og Chicko. Meninga var at Terje og Jackie skulle være med åsså.
Jackie fikk vaksiner på fredag og jeg hadde jo glemt at da trenger ikke valpen å treffe på så mange hunder. Det går ann å være litt rolig noen dager. Så da tro Roxie og jeg. Det tror jeg både Roxie og Jackie hadde godt av å være litt fra hverandre. Å ikke bare noen timer, det ble en hel dag så å si!!

Jackie ble gankske urolig da vi hadde tratt. Kjedelig var det sikkert, regnet som bare det så hun kunne jo ikke være i hagen for der var det nesten oversvømmelse. Så var ikke Roxie der som kunne herje med henne. Litt snurt var hun nok!
Fikk ikke tatt noen bilder på Fossnes. For det bøtta jo ned der åsså!! Men jeg fikk jo tatt noen bilder av Chicko og Roxie.
Roxie må har fått beskje å ligge men det gjør ikke jeg, He-he

Her sitter de hver sin vei, litt snurt Roxie?

Jeg ligger så fin jeg kan, så ser hun sikker på meg....! Yes det gjør hun!!
Ja, Chicko jeg ser på deg!! Du er bare kjempe flott!!
Klarer dere å motstå dette blikket?
Chicko er bare så kjekk altså!! Men vi er bare gode venner altså! Vi er jo søsken!
Se så flotte de er i sammen!!
Jeg har lyst til å hoppe opp i stolen, er det noen som ser meg tro....?
Det var noen som så meg altså!! Så dumt...., ferska og alt ting!!
Roxie vil du ha en nuss? Så kan vi leke etter på.....!!
Må jo gjøre meg litt kostbar for han flotte broren min!!
Jeg vil ha en nuss Roxie!!
Jeg liker det jo når Chicko skal kose meg, må bare gjøre meg kostbar!!
Jo da Chicko jeg vil ha en nuss av deg!! Syns bare det er så morro å leke litt
åsså. Håper ikke det blir så lenge til vi treffes igjen!! For det er ganske slitsomt med Hu lille Jackie eller hoppetussa som jeg kaller henne!!
Så får jeg ønske alle en riktig flott uke videre! Her er det opphold akkurat nå men det blåser små jæ....!! Så får håpe at det blir litt bedre utover dagen. Men ikke for det vi er jo i den andre høstmnd så da må vi vel regne med slikt vær!!


Nå får jeg ta meg en tur for å fikse støvlene mine. Det er ikke bare å gå å kjøpe meg et pr nye. For jeg har spesialsydd sko. Så i går så var jeg rimelig forbanda for jeg skulle jo ha gjort dette i sommer. Men det er jo ingen andre en meg selv jeg kan være forbanda på og det er jo kjedelig.
Ha en flott dag i blesten videre!