tirsdag 21. desember 2010

God Jul!!

Tenkte jeg ville skrive litt her føre jula setter helt inn!! Ble ikke helt som jeg hadde tnekt i år men, pytt-pytt. Diverse leger har jo fortalt meg at det vil bli sånn men en skyver bare alle sånne dumme ting forran seg. Ting går greit den bare det tar utroliiig laaaang tid å få med seg armer og fingre. Nok om det!!Nå vil jeg skrive om noe hyggelig!! Jula er jo like om hjørnet nå og så snur sola i dag!! I følge de som styrer med slikt så er det 38min over midnatt, så natt til i morgen så ser alt litt lysere.Vi har ikke mye å klage på her i landet. Man kan nesten si det slik at Norge er landet der alle finner mandelen i grøten. Riktignok er grøtporsjonene ulike og mandelene varierer litt. Men de fleste har det godt i Norge.

Likvel river og sliter mørketiden i humøret. Desto deiligere er det da også når det snur.

En drøy uke ut i det nye året så merker man det. Jeg kan nesten garantere at vi alle blir veldig fornøyd når de tiden kommer åsså!!
Så må jeg jo ta med noen bilder her er det noen som koser seg i sofan!!
Jackie liker aller best når hun får lov til å ligge inntil Roxie!! Se hun ligger og smiler!!
Så vil jeg da ønske alle bloggere m famile en riktig god jul!! Her så blir det jul selv om ikke alt blir slik det har vært de tidligere julene!! Men det går ann og lage nye tradisjoner eller velge bort noen!! Fin og hvit jul får vi i allefall!!