søndag 13. mars 2011

Kongsbergutstillingen

Må jo skrive litt om utstillingen på Kongsberg!! Vi dro hjemme fra ca 7.30. Både Roxie og Jackie synes det var veldig tidlig!! De liker å ligge å dra seg til i allefall i 9 tida!! Så dette var ikke bra, og da Roxie måtte i bilen som hun ikke liker fikk vi høre noen skikkelige sukk fra henne!! Vi hadde vel kjørt ca en time så både spydde og gjore hun i fra seg!! Så vi fikk jo stoppet og vasket for de to dokkene våre for de er jo i samme bur. Jackie var litt fortvila for søstra si og trøstet henne så godt hun kunne!! Etter å ha vasket og styret litt så bar det i vei den siste biten!! Vi var vel framme sånn ca 9.15. Så da hadde de begynt å stille hanhundene!! Det var litt av et lurve leven.
I junior hanhunder så var det 9 stk som stilte!! Kjempe morro å se!! Unghund handhunder så var det 5 som stilte!!! Så i åpen klasse handhund så var det 10 stk!! Mange staselige karer der!! Mange flotte han hunder!! Så var det 2 stk i championklassen og i veteran så var det 1.
Så over til tispene. Det var 10 stk som stilte i junior klassen!! I åpen kalsse så var det 15 stk!! Tror det var noen som ikke møtte men det var ikke mange!! Så mange flotte hunder på en gang har ikke jeg sett før!! Så i Championklassen så var det 4 stk!! Der var da åsså fjelldronningens ARWEN!!!! Så var det 1 hund i veteran klassen!! Så på Kongsberg utstillinga i dag så var det såååååå mange finskelapphunder!! Et kjempe flott syn!!!!

Under så kommer det noen bilder!! Mariken var ikke med i dag noe som dere sikkert ser av bildene!! Blir ikke så bra når jeg tar bilder som når Mariken gjør det!!
Vi har jo 2 tisper så de skulle stille noe seinere!!
Her er Veslefrikk (Dennis) og Mallalasses Kaiak!!
Åpen klasse hanhund! ene delen de måte deles opp i 2!!

Åpen klasse tisper!! Roxie og Terje er med!!!
På bilde under så er Lappejentas Gorgeous Bonni, Mallalasses Asca og Fjelldronningens Emma ene søstra til Roxie!! I dag så var de 3 stk i ringen som var fra e-kulle til fjelldronningen!! Emma,Embla og Eroxie!!
Her er det far og Roxie i farta!!!!

Her så tar de seg en runde de som er inne igjen etter å ha fått rødt!! Kjempe flotte hunder!! Det er i allefall Marianne og Mira som løper sist her!! Kjempe flotte er de!!
Så er Roxie ferdig og da kan vi ta oss en tur rundt med henne så hun kan hilse på!!
Så var de lille Jackie sin tur!! Hun var 8mnd i går den 12 mars!! Her så står hun så fint for
dommer Leif Lehmann Jørgensen (danmark)

Alle 4 valpene som stilte i valp 6-9mnd. Skottbekkens Hertuginne Camaro og Chevelle, Raiddokas Riitta og vår egen Fjelldronningens Jackie!!
Jackie ble BIR valp 6-9mnd!! Kjempe gøy!! Det var Sissel Bjerkeseth som handlet Jackie!!

Så da var det inn i ringen igjen for Jackie og Sissel!! Jackie står like fint som før i ringen!!


Jackie ble nr 3 i gruppa til slutt!! Kjempe bra og kjempe bra kritikk fikk hun!! Tusen takk til Sissel som gikk med henne!!

Så var det de voksene sin tur!! Der ble Mallalasses Kaiak nr 1!! Gratulere så masse!!! Dette var velfortjent Veronika!!!
Så til slutt så vil jeg takke alle for en kjempe trivelig dag!! Den ble ganske lang får det var jo årsmøte etter på!! Så vi var ikke hjemme før kl var åtte på kvelden!! Da var vi ganske trette alle sammen!! Etter å ha vært så mye ute hele dagen!! Så vil jeg si at det var kjempe koselig å få treffe dere alle sammen!! Så til Harald og Inger som vi delte lunch sammen med i bobilen!! Kjempe trivelig hadde vi det!! Så til Nøve som kom som heiagjeng!! Kjempe koselig å prate med deg!!
Så må jeg bare si sorry for at jeg ikke har fått tatt så bra bilder og de jag har tatt er da mest av hundene. Men det er jo de som er i fokus på en slik dag. Så vil jeg åsså bare si at det var noen hunder som ikke møtte i dag men det var ikke mange!! Kjempe gøy har det vært med så mange forskjellige hunder!!
Glemte nesten å si at Fjelldronningen stilte i oppdretter klassen i år!! Kejmpe gøy å se på !! Det gikk kjempe bra tror jeg åsså!! Det var 3 oppdrettere som stilte. Så det var Schanderulven som vant!! Fikk ikke med meg hvem den 3 oppdtrettern var.

Neste utstilling for vår del blir i Drammen! Den er i begynelsen av juni tror jeg! Så er det en utstilling i Sandefjord i slutten av juni og så er det Biri utstillinga i August! Den må jeg bare
trekke fram! Så da vil jeg si til alle som har anledning den helgen ( tror det er 1 helga i august) den er bare kjempe bra og så veldig sosial for mennesker og hunder!!
Ha en flott uke!! Nå vil jeg å våren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!