fredag 21. januar 2011

God Helg!!!!

Vil bare ønske alle en riktig god helg!! Det er meldt kjempe vær her i helgen så da får nok lille Jackie det travelt med å holde styr på de som suser forbi oss på ski!! Roxie tar det hele med ro for hun ble jo vant til dette i fjor!!

Så må jeg bare fortelle om god jentene mine. De fikk betennelse på øynene forrige helg. Det så ut som det bare var noe småtteri så jeg gjore ikke noe med det. Men så kom jeg til å tenke på at det var noe Sissel hadde sagt en gang øye katar på hundene. Så jeg ringt henne på tirsdag. Det var det vettø. Så nå så får de kamille te 3 g om dagen og de er så å si helt fri for øye katar nå. Det var Gry på Tjøme som hadde sagt dette for Sissel!! Synes det er kjempe bra med alt en kan gjøre for hundene sine og ikke bare putte på de salver og lignans. Så da sparte jeg meg for en tur til dyrlegen.

Som dere sikkert ser så er jeg litt hekta på skilter som en kan ha i hjemme for tiden. Her har jeg funnet 2 til som jeg synes er veldig bra!! Den passer veldig bra her!!
Så er det denne da som jeg synes er så søt, det er venninna mi som selger disse skilta i butikken sin. Så jeg er der stadig for å se om hun har fått noe nytt inn. Butikken hennes ligger vis a vis Morgans dyreklinikk i bamble!!
Så av værmeldingen at det var her på sør/øst landet at vi fikk det finaste været i helgen!!
Håper at alle får en flott helg!! Så håper jeg at alle får flott vær i helgen!!!