tirsdag 5. juli 2011

Jackie`s rav halsbånd

Tenkte jeg ville skrive litt om vår oppfattning av rav halsbåndet som jeg bestilte til Jackie.
Dokka med halsbåndet!!
Vi satte på rav halsbåndet på Jackie på fredag`s ettermiddag da vi skulle gå tur. Roxie fikk hvitløk i maten sin føre vi dro. Så i helgen så merket vi ikke noe forskjell.For vitløken som vi gir 1 fed av 1 g i uka til Roxie ble noe hard for magen til Jackie. Og sånn vanelige flått halsbån eller dråper hadde jeg ikke lyst til å gi Roxie eller Jackie. Men på mandag da vi hadde gått tur på morran så plukket Terje 3 flått på Roxie og ingen på Jackie.
Jeg tenkte at så morro at dette virker. Sånn har det faktiske vært etter på åsså. Når vi har godt tur så har vi plukket en 2-3 flott på Roxie og ingen på Jackie.

Så vår konklusjon av dette ble at fortsetter dette så bestiller jeg et rav halsbånd til Roxie åsså.

Ja, det koster mer en vanelig flått halsbånd, men så varer det jo i flere år. For de du kjøper hos vetrenæren eller på dyreforettninger varer jo bare ut sesongen.


Så for et rav halsbånd på 42 cm så kommer det på 320,- .

Vi tar bare på halsbåndet når vi går tur og så har Jackie på det når hun ligger i hagen.
Så dette er noe jeg vil anbefale for andre som vil prøve noe annet en de vanelige flått halsbånda som da åsså ikke er så bra for hunder. Alle sånne kjemikalier er ikke jeg noe for!!
Dette er nå min mening da!! Så tusen takk Sissel (fjelldronningen) for at du fortalte om rav halsbåndet som du brukte på Ofelia her tidligere i våres!!

Så over til noe annet!! Nå venter jeg fortsatt på sommeren og nå håper jeg at den komer snart!!!
Ser ut som det lysner litt her, så kanskje vi kan få en hel dag uten regn i morra?????