tirsdag 13. oktober 2009

Snart ferdig med løpetid

Nå er Roxie snart ferdig med løpetiden. Hun har hatt den i 3 uker. De siste dagene så har hun ikke blødd, men vi får nok passe ekstra på de neste dagene åsså! Roxie har hatt en frier på trappa så å si hvær dag! Dennis, han er noe gammel men driftene er der, he-he!! Han er 11 år gammel!! Han bor bare noen kvartal fra oss. Men han er en lur gammel rev. For han kommer ikke veien når han kommer hit han smyger seg over jore. Terje og jeg har stått å sett på han flere ganger når han kommer. Han kryper over jore for han tror kansje at vi ikke ser han så fort da? Men han er veldig fin og så snill som han er!!
Lille Roxie gjør seg veldig til for han! Dennis kan godt ligge utenfor bure til Roxie i mange timer hvis han fikk lov. De springer løsere på jore når ikke Roxie har løpetid og Roxie får lov til å gjøre som hun vil for han. Dennis løper å henter pinner og div for henne! Roxie står fint å venter på at Dennis skal komme å gi henne noe! Så Roxie har sjønt åssen det fungerer!! He-HE
Må si at jeg har litt vondt av hann hundene rundt her. For det er 4 tisper bare i gata her og jeg hvet at det er flere oppover her. Kansje på sikt at de kommer til å ha løpetid nesten samtidig. Det hadde vært kjekt for de som eier han hundene!!
Så må dere alle ha en fin høstdag!! Her blir det kjempe fint vær i dag! Så da blir det nok en tur i skogen på Roxie og meg!!
Så bare en liten ting på slutten, i dag så er det 49 dager til 1 desember!! Gleder meg!!!