fredag 11. mars 2011

div + litt om farmen

Hei igjen alle sammen! Jeg trodde det var på vei til å blir vår jeg da, men jammen tok jeg feil igjen!! Eneste trøst med den snøen som kom i går er at den tærer veldig på den gamle snøen. Så er det så glatt og holkete her. Så det er jo helt umulig å gå. Så da ringte jeg til ei veninne av meg som ikke bor så langt unna her så kom hun en tur med hunden sin som heter Mira og så lekte de sammen her i hagen!!
Jackie er litt frustrert noen ganger for Mira har så lange bein og så er hun ganske voldsom når hun skal herje. Jackie er åsså litt irritert for at Mira foretrekker å leke med Roxie og ikke henne. Så da hører vi henne lang vei hva hun mener om det.

Her kommer Mira i full firsprang mot meg!! Veldig kosen "lita" jente. Hun er 2 dager yngre en Jackie!! Hun er født 14 7 2010.
Så må jeg jo skrive litt om farmen som vises i disse dager. Det er jo fra Telemark denne gangen. Så opp i alt så er det jo noen kjenninger som spiller i disse birollene da!! Sånn som i går når den veterinæren kom. Det er dyrlegen til Roxie og Jackie, kjempe morro å se. Så er det jo "kona til mentoren" det er mamman til ei jeg er en del sammen med fra Tørdal. Så til lørdagen når de komer til å vise fra markedet så er det åsså en del kjenninger av oss som er med!! Skal bli kjempe artig å følge med!!
Roxie var så rar i går kveld når vi satt å så på farmen for plutselig så hørte hun stemmen til Rolf Tore (veterinæren)!! Satt å kikka på skakke, først på meg så på Terje og så måtte hun kikke på tvn. Hva hun så der er jeg ikke sikker på men hu synes det var veldig rart tror jeg å høre ham. Roxie synes nok ikke at han hørte til der for hu gjore et lite boff så ville hun ut til Jackie på varandaen.
Så håper jeg at det ikke blir altfor dærlig vær i morra da vi skal på utstillingen på Kongsberg. Roxie har oppmøte kl 9. Noe tidlig men vi får nå få det til. Vi må nok dra her i fra 7.30. Skal ikke klage jeg for det er jo mange som har mye lenger vei en det vi har. Tenker da på Marianne som skal kjøre helt fra Marnadal!!! Blir jo en ganske lang dag da det er årsmøte etterpå!!
God helg til dere alle sammen!! Håper å treffe noen av dere i morra!!