fredag 7. mai 2010

God helg!!

Måtte bare sette inn detta bilde. Her er Roxie 12 uker! Hele verden ligger for dine poter!!
Håper at dere som skal til Marnardal kommer dere fint fram og at dere får en helt uforglemmelig helg!! Masse lykke til til dere som skal delta på utstillingen i Kristinasand!! Være er i allefall med dere!! Hele helga er det meldt fint vær.
Så måtte jeg bare ta med dette bilde av Disel og Roxie! Er så flotte begge 2!! Har ikke fått tatt noen bilder denna uka, er lissom ikke i humør til slikt.? Håper at den kaldte vinden gir seg snart.
Her skal vi i konfirmasjon til min niese i helga! Skal bli koselig å være sammen med familien.
Her er Chicko og Roxie i en fin dans!!!!
Roxie går inn i den siste uka for løpetiden sin håper jeg. Vi har en del besøk om dagen og det blir noe slitsomt av og til. For de har ikke vett på å gå disse frierene!! I går så gikk jeg hjem med Dennis, hadde vel ikke vært hjemme toppen i en halv time så var han der igjen. Så er det en liten puddel som kommer åsså hit, han heter Tommy. Eierne der mener at hunder skal gå fritt. Bondtvang det er bare noe tull mener de. Heldigvis så er det ikke mange av sånne mennesker. Føler at jeg i grunn blir ganske forbanda bare jeg tenker på de!!
Heldigvis så er de fleste hunde eiere kjempe koselig!! Til torsdagen så blir Roxie 1,5 år (18mnd), på den tida vi har hatt henne så har jeg blitt kjent med de fleste rundt her. Føre vi fikk henne så bare pratet vi med de som bodde rundt oss og var på hils med noen fler. Men nå så føler jeg at jeg hvet hvor alle bor her i gate og rundt! Artig det med hund, så mange flere enn komer i kontakt med.
Nå får jeg begynne på maten. Svigermor og Bjarne kommer på besøk i ettermiddag. Pleier å lage en litt bedre middag når Mariken er ferdig med tentamene sine. Så i dag så blir det Mossaka med gresk salat + Zaziki og hjemme laget oliven brød. Så har vi hjemmelaget is kake til dissert! Håper dette vil smake!!
Ha en flott helg der ute alle sammen om dere er hjemme eller på treff i Marnardal!!
Glemte jeg nesten å skrive. Roxie fikk A-hofter. Så da er det å bestille time til øyelysning på henne! Vi har tenkt å ha et valpe kull på henne.