fredag 4. juni 2010

På tur til Nina og Charlie!!

I går så var vi til Larvik og fikk øye lyst Roxie! Det gikk kjempe fint. Hun var fri for PPM,PHTL/PHPV, RD og CEA. Så da er alt i boks for den jenta bare for meg og finne en passende hann hund. Sissel har sagt ja til å hjelpe meg der. Er ikke så inne i dette ennå. Så Sissel og Per får nok en del "rare ? fra meg". Men spør jeg ikke så har jeg jo ikke noen sjangs til å lære heller. Ikke sant Nina? Jeg og blomster går ikke så veldig bra. Men jeg spør og graver og forsto jeg det ikke så spør jeg igjen.

Så når vi var ferdige hos dyrlegen som vi var hos (i Larvik) Da måtte vi bare oppom til Nina og Charlie!! Der var gjensyns gleden stor! Charlie er jo så flink, han prøver seg ikke så mye på Roxie nå og de kunne ligge rolig vær for seg. ( Det var varmt i går men jeg mener at Charlie er kjempe flink og at varmen ikke betydde noe!) Så gjore Roxie meg ganske flau i går da vi var hos Nina. Hun TISSA inne! Trodde hun var helt ferdig med det! Da måtte jo Charlie merkere oppå det. Så det var en ganske stor dam på gulvet. Hun hadde heldig vis vett på å ta det på gulvet da og ikke teppe!! UNSKYLD NINA!!
Kamerea hadde jeg reist fra hjemme så noen bilder fikk jeg ikke tatt. Så jeg setter noen inn av Charlie og Roxie fra sist vi var på besøk!!
Måtte bare ta dette bilde med!Synes de er så søte der de står og Charlie visker noe til Roxie!
Så fikk Mariken og jeg smake på den berømte "Nøve kaka" den var kjempe god!!
Vi hadde sol i dag åsså . Er bestandig fint vær hos Nina!!
Så vil jeg bare ønske alle sammen en riktig flott helg! Noen treffer jeg nok i Drammen!
Gleder oss veldig til utstillingen!!