onsdag 26. mai 2010

Siste vårmnd i 2010 snart over, velkommen sommer!!

Tenkte jeg skulle skrive litt her fra oss åsså. I pinsen så hadde vi et veldig flott vær!! Lurer i grunn på hvem det var som skrudde av varmen Vi var mye hjemme for Mariken satt å leste/jobbet til matte eksamen som hun hadde i går 25 mai. Hun tror selv at det gikk ganske bra så da er det bare å krysse armer og bein for et bra reslultat!! Mariken har kommet inn på Skien videre gående skole (almen fag) så da blir det i allefall 3 år til som hun blir hjemme hos mor og far (Roxie og Disel!!)
Så for at Mariken skulle ta noen pauser så måtte vi ta oss en tur ut. Viktig å tenke noe annet åsså, ikke bare matte!! Så vi dro på hytta som vi har fått låne av min venninne.
Mariken og Roxie prøver vanne! Kaldt tror jeg?
Ganske slitsomt å være på hytta. Roxie kvister som bare det der.

Måtte slappe veldig av når vi kom hjem!!
På detta jore så elsker Roxie og være!
Når vi er på sånne små turer i nærområde så har jeg ofte kamera med. Roxie blir ganske lei av å sitte rolig i div stillinger. Så må hun ligge,løpe osv
Sitter jeg pent nå mamma?
Så måtte jeg bare ta noen bilder av Roxie i sofan. Hu blir rimelig oppgitt over meg som aldri blir ferdig med å ta bilder!
Hu mora mi er slitsom altså!!
Nå er vi ferdige mamma!! Nå vil jeg ut med Mariken!

Ja da, lille venn nå er vi ferdige for denna gangen. Mariken og Roxie er ute på tur i det fine være. I morra så har Mariken fri av skolen så da skal hun være med til fysioterapauten min. Han skal gå av med pensjon neste uke. Litt vemodig, begynte hos han september 1979. Men jeg skal begynne hos dattera hans så jeg får nok se han av og til. Så håper jeg at han holder ut noen år til, for det er han som tar seg av ryggen min når den ikke holder seg på plass.
Så begynner det å nærme seg utstillingen i Drammen! Det gleder vi oss veldig til. Er det noen andre som skal dit?
Så vil jeg ønske alle en fin uke videre, så krysser vi fingrene for Didrik Solli Tangen som synger for Norge under Melodi Grand Prix på lørdag.