mandag 8. november 2010

16 år, 2 år og 4 mnd!!!

Hei på dere!! Ser at det er ei beite siden jeg har skrevet her. Har hatt lit mye å gjøre de siste dagene så da har jeg ikke vært så mye på dataen. Så da jeg hadde litt tid så ble det å lese andres blogger. Har vært litt dårlig på å komentere men jeg skal prøve å skjerpe meg der!!
Ikke lenge til 1 søndag i advent nå!! Så da er det en del som skal være på plass og da passer det seg dårlig med en stiv kropp og ikke fingre som fungerer slik de skal!! Kjeven er på bedringens vei så den ergrei nok. Verre med resten.
Mariken er 16 år i dag!! Vi hadde et selskap for henne i går!! Så blir jo Roxie 2 år til fredagen og lille Jackie blir 4 mnd!! Lurer i grunn på hvor de 16 åra har blitt av! " for jeg har jo ikke blitt noe eldre!!" Men jeg skjønner jo at jeg er jo ikke 30 år lenger da jeg har en datter på 16år! Men jeg koser meg og gleder meg over hver dag,time,minutt og sekunder!! Livet er herlig!!
Måtte jo ta noen bilder i hagen i dag! Det er så flott vær idag!! Kaldt og klart!
Jackie blir ganske forundra når hun kommer ut nå og hun får ikke drikki vann av skåla si!!
Men ser at hun elsker å være ute nå og da det er rim og kaldt!! Blir artig for henne når snøen kommer! Er nok som alle andre lapper at hun kommer til å elske den snøen!!
Så er det Roxie da!! Hun føler seg nok oversett noen ganger men hun er veldig flink til å ordne med søstra si!! Det er akkurat som hun skjønner at Jackie må ha litt mer oppmerksomhet nå.
De leker og herjer i hagen!! Best synes de nok når noen er der med de om det er 2 eller 4 beinte!
Naboen kommer ut med søppla og da sitter de som 2 tente lys!! Ikke så ofte Jackie sitter i ro
men det kommer seg!! Hun har blitt veldig rolig, så vi håper at hun blir like rolig som Roxie!!
Jackie kan faktisk ligge lenge å kose i fanget mitt nå!!

Har tatt noen bilder av de to når de herjer i hagen!! ER veldig glad for at vi har gjære rundt tomta vår slik at da springer de løs her i hagen!! Så har vi åpning på varandaen så de kan komme opp å ligge der!! Veldig kjekt for meg for da slipper jeg de hagen etter de har spist om
morran så går vi heller en tur litt seinere på dagen rundt i nabolaget. Er jo en del stivere og jeg klarer ikke å gå så langt nå.Så tar Terje de på en god tur etter vi har spist middag!! Det liker de
godt begge 2!!
Jackie har så fin krøll på halen sin!!
I dag så skal Jackie og jeg på valpekurset! Det er nest siste gang!! Det går gansk bra synes jeg.
Bare det å gå fint i bånd inntil meg det skjønner ikke Jackie vitsen med tror jeg!! Men
innkallinga går som en lek!! Der er hun rå!! Håper at det fortsetter!! Så synes Jackie at det er veldig morro å få leke med alle de andre valpene på kurset!! Det er en liten pomeran der og
den kjefter og skal ta alle de andre hundene! Snur de seg mot den så løper den under beina
til eierene. Sist gang så ble Jackie litt irritert på den tror jeg, for da bare lista hu seg bort til
den og satte seg oppå kjefte smella!!

Her tar de seg en svingom!!


Vi koser oss!!

Så må jeg bare si at her vi bor så tror jeg at det er November som er den STORE mnd!
Hos oss så har Mariken bursdag 8 november, så har Roxie 12 november så har naboen 17 og 19 november. Så her så er det mye som skjer i november!! Så oppi det hele så skal vi til Kongsberg
på hundeutstilling den 14 november!! Vi gleder oss som bare det!!

Mine foreldre reiste til Lanzarote i dag og blir der 1 mnd!! Sikkert veldig deilig men jeg kunne ikke ha godt glipp av 2 adventshelger!!

Så får alle sammen ha ei kjempe flott uke!! Noen treffer jeg sikkert på kongsberg!!
Må nok ta meg en tur med de to som er ute på varandaen!!