onsdag 25. august 2010

Tidlig helg!!

Her er jeg på en måte i helg modus nå.Litt tidlig på en onsdags ettermiddag!! Til søndagen så skal Roxie være med på utstillingen i Drammen.
Så er vi begynt på nedtellinga til Jackie skal komme til oss!! Er ganske spent på hvordan de 2 på 4 bein kommer til å ta i mot den lille dokka!! Tror nok at de får glede av hverandre alle 3!!


Blir nok en til for Disel å ta morra vasken på!! Han er veldig på å vaske Roxie noe han har gjort på henne siden hun var lita!! Hun er jo ikke så stor ennå!! Roxie er ganske valpete ennå!!
Hun har vært kjempe flink og ikke gravd i hagen. Hun gjore ikke det så veldig mye som liten valp heller! Men nå så har hun begynt å grave i hagen!! Det bekymrer meg litt..

Foto Sissel Bjerkeseth

I går så gikk det noen forbi her med en hund som var veldig lik Balder. Jeg trodde det var Balder!! Men så kikka jeg på Roxie og hun lå bare og sov i hagen!! Så dette var nok ikke Balder, for da hadde nok Roxie tatt helt av.
Det stemte for noe seinere så kom Balder!! Roxie lå å sov fortsatt i hagen men han var ganske mange meter fra da vokna ho og var helt fra seg av glede!!
Foto Sissel Bjerkeseth
Her var det ganske fint vær fra morran, Men etter 12 i dag så har det så å si bøtta ned!!
Håper at det blir fint vær i helgen. For her i Skien så starter "Mer smak" . Det er en helg hvor de setter ut forskejllige stander som de server mat fra. Da for en mat fra alle forskjellige steder i verden+ litt muskikk og andre aktiviteter!! Så på søndag så er det snipetorp marknad!! Det får ikke jeg med meg i år da vi skal på utstilling! Men på snipetorpmarknaden så er det et skikkelig gammeldags marknad!! Kjempe gøy er det!!
God helg til dere alle sammen selv om det bare er onsdags kveld!!